avcitalip
Üye
Şarj kesme özelliğini biliyorum. Telefon tam şarj aldıktan sonra otomatikmen gereksiz yere şarj almamak için şarj işlemini kesiyor. Böylece fazla şarj ile bataryanın ölmesi engellenmiş oluyor. Orjinal pillerde ve akıllı telefonların tümünde olan bir özellik. Bu demek oluyorki şarj kesme özelliği olmayan bir pil alırsan patlama olasılığı yüksek
sence alsam birşey olurmu o 3500 mAh olanı almayı düşünüyorum bana daha kaliteli gibi geldi sence telefona zarar verir mi ?
o bataryadan bende almayı düşünüyorum ama patlar diye korkuyorum içine samsung 1650 mAh batarya koymuş sonra yetmiyor diye 2000 mAh liğini çıkartmış yan sanayiciler(Çinliler) de 3200 mAh 'liğini çıkartmış o bataryalardan almayı düşünüyorum ne zamandan beri kullanıyorsunuz ? bir problem var mı şimdiye kadar ? o arka kapak değişiyorya hani orijinal arka kapaktan kalite farkı var mı
Hiç bi sorun olmaz ancak bataryayı tam doldurmak için yaklaşık 10 saat sarj etmen gerekiyo sonuçta mha değeri yüksek bi batarya
- - - Eklendi - - -
Tabikide arka kapağın kalite farkı var orjinal değil bi kere böle bildiğimiz plastikten yapılmış bi kapak
1 seneden beri kullanıyorum
Daha allaha şükür hiç bi problem yaşamadım sadece telefonun ağırlığı biraz artıyo o kadar
bak kardeşim cahil cahil konuşmayın sırf laf olsun diye de klavye'yi kirletmeyin speedmod kernel at bakalım s2'ye kaç gün gidiyor..çok farkedilmiyor aslında bence be Fatih
- - - Eklendi - - -
özel üretim samsung v2dün müydü ondan önceki gün müydü ne birisi gs2 nin şarzı 2-3 gün gidiyor demişti buda onun gibi özel üretim galiba
Hem de yoğun kullanımda 2- 3 gun
- - - Eklendi - - -
Korkma yemem
bak kardeşim cahil cahil konuşmayın sırf laf olsun diye de klavye'yi kirletmeyin speedmod kernel at bakalım s2'ye kaç gün gidiyor..
[video=youtube;0Q6yw1guv8I]http://www.youtube.com/watch?v=0Q6yw1guv8I[/video]
Bilmiyorum ama ben olsam alırdım.
[video=youtube;0Q6yw1guv8I]http://www.youtube.com/watch?v=0Q6yw1guv8I[/video]Arka kapağa bak
[video=youtube;0Q6yw1guv8I]http://www.youtube.com/watch?v=0Q6yw1guv8I[/video]Arka kapağa bak
eğer öyle bir kernel atacaksam neden s2 aldım ki ? biz hem normal s2 lerden bahsediyoruz cahillikle bir alakası yok
neden s2 aldığını kendine sor alaylı tavırları bırak burada hepimiz aileyiz bana s2'nin nasıl bukadar uzun gittiğini sordun yada ima ettin bende speedmod kernel ile 2-3 gün gidiyor dedim şimdi olayı tekrar alevlendirmenin bir anlamı varmı? sanki imkansızmış gibi konuşmayın kernel olmasa bile daha yüksek bataryalar alıp takan insanlar var 5 gün gidiyor diye iddia edenler var..
neden s2 aldığını kendine sor alaylı tavırları bırak burada hepimiz aileyiz bana s2'nin nasıl bukadar uzun gittiğini sordun yada ima ettin bende speedmod kernel ile 2-3 gün gidiyor dedim şimdi olayı tekrar alevlendirmenin bir anlamı varmı? sanki imkansızmış gibi konuşmayın kernel olmasa bile daha yüksek bataryalar alıp takan insanlar var 5 gün gidiyor diye iddia edenler var..
evet bende s2 kullanıyorum spedmod kernelle custom romla en az 2 gün fazla kurcalamadıysam 3 günü görüyorum...
doğru söylüyorsun ben şarzının az gittiğini bilerek aldım telefonumu ve memnunumda 3500 mAh'lik bataryalarla bu 5 gün gidiyormuş doğru ama ben stock s2 den bahsettim yanlış anlamışsınsen diyorsunki kernelle gitmiş bende normal s2 lerden bahsediyorum diyorum sende cahilsin diyorsun yanlış anlaşılmadan sebep konuyu alevlendirmeye gerek yok
güzel cevap hızlı ve androidli telefonun en kötü yanı şarj süresini kesirli anlatmak zorunda kalabiliyorsun...0.75 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?