avcitalip
Üye
Ben yanlış yazmışım oruç aklım bir dakikaYok doğru evet Sen de mi problem var acaba Talip
İnternette dolaşırken müzik açıyorum ama oyun oynarken açmam 8-9 saat hiç kullanmadım ama elimde 2 saat internette durdumarkadan müziği açıyorum gidip F-18 Carrier Landing veya Real Racing 2 oynuyorum sonra internette geziniyorum falan filan yoğun kullanım için geçerli bu yoksa akşama kadar rahat götürüyor araba gibi düşünmek gerekiyor nekadar gaza basarsan okadar yakıt harcar
- - - Eklendi - - -
yani biraz ben yanlış yazmışım
Galaxy s2 Aktif kullanım : 8-9 saat
Orta düzey : 24 saat
İnternette dolaşırken müzik açıyorum ama oyun oynarken açmam 8-9 saat hiç kullanmadım ama elimde 2 saat internette durdumSen 3 saat yazınca acaba problem mi var diye sordum
Sana tavsiyem 4-5 sefer şarjını tamamen bitirip doldurman..Li-iON da olsa buna ihtiyacı var.Ayrıca son denemende tamamen bitirip USB den şarj et..Kullanım süren artacaktır.aktifin aktifi kullanım 3-4 saat2000 mAh lık bataryalardan alasım var
- - - Eklendi - - -
internet çok birşey değil ya
Sen ne zaman aldın One x 'İ1gun anca
e hocam one x sömürür bataryayı1gun anca
Sen ne zaman aldın One x 'İ
hayırlı olsun
1 haftadan fazla oldu
- - - Eklendi - - -
Telefon süper ama şu batarya canımı sıkıyor
hayırlı olsun
hiç kullanmadan şarjı isterse 5 gün gitsin kullanmyacaksak niye aldık ki telefonu. Önemli olan kullanımda dayanan şarj
hiç kullanmadan şarjı isterse 5 gün gitsin kullanmyacaksak niye aldık ki telefonu. Önemli olan kullanımda dayanan şarj
Hic cebimize koymuyor muyuz mesela.carsidasin ve telefonunla ugrasma vaktin yok o arada telefon gelecek ama senin sarj diptebekleme suresi de buna isaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?