bende onu önercektimAmerika' dan HTC EVO 3D getirdim. Dil ayarlarında sadece İngilizce mevcut. Dil ayarlarına Türkçe dil desteğini ekleme şansımız var mı ve nasıl ?
----------Eklendi @ 12:35:49 ---------- Yazıldı @ 11:59:26 ----------
morelocale2 yükledim yaptım.

android sürümünüz nedirPeki bu yazılım güncelleme nerede bulunuyor arka planda çalışıyor fakat ben bulamadım
yok şu an romlarda dosya açan bir program mevcut değil ancak kendiniz yükleyebilirsiniz.Samsung Galaxy S2 kullanmayı düşünüyorum ileriki günlerde. Benim aklımdaki soru şu, zip'li ya da rar'lı dosyaları açabiliyor muyuz ekstradan bir programa ihityaç duymadan? Android 2.3 kullanıyor bildiğim kadarıyla S2.
Sorum belki de komik gelebilir, ama Android'e yabancıyım. Cevaplarsanız sevinirim![]()
yok şu an romlarda dosya açan bir program mevcut değil ancak kendiniz yükleyebilirsiniz.

ayarlara gelip Telefon hakkında bölümü olması gerek oraya girdiğinide telefon sürümü falan yazar .Sürüm 2.2.1 froyo
bizim bilgimiz bu kadarla ksıtlı ksıt bile sayılmaz yani her yolu anlatmaya çalıştım kies vesaire başka yol yok isterseniz konu açın yardım etmeye çalışsınlar.Telefondan bulamadım bilgisayardan yapmaya çalıştım kiesi güncelledim bağladım teli yedekle yapacaktım once hazırlanıyor diyip kaldı doldurmadı yüzde bende atla dedim direk yükselttim kurdu pcye sonra tele download oluyodu yine takıldı acil kurtarma moduna attı sorun ne olabilir yada bana telefondan tam güncellemeyi anlatacak varmı
gördüğünüz resmi üzerine 3-4 saniye basılı tutun seçenek çıkar indir deyin galeriye otomatik olarak gider.Google gorsellerden begendigim resmi nasil telefona indirebilirim ?
Şimdi Cihazı Mecburen Root etmek zorundasınız. yeni rom yüklemek İçin Root telefonun kilidini kaldırır her türlü programı yüklemenizi sağlar.mrblar kardeşim bana hediye olarak acer liquid e ferrari geldi kendi orjinal sürümü android 2.1 haliyle bazı programları ve flash player ı çalıştırmıyor kendi imkanlarımla 2.2 ye yükselttim bu kez de telefon konuşma esnasında ve bazen kendi kendine açılıp kapanma yaptı daha sonra mecburen orjinal sürümünü olan 2.1 i yükletmek zorunda kaldım acer ın da pek 2.2 yada 2.3 sürümünü çıkarmaya niyeti yok bana nasıl yardımcı olursun 2.2 yada 2.3 yükleme konusunda. şimdiden teşekkürler
telefonum samsung galaxy ace s5830
mesajları text dosyası olarak (telefonda veya yazılım ile) tek dosyaya kaydebilir miyiz?
Tam anlayımadım sorununuzu Suite'emi bağlanmak istiyorsunuz depolama modundamıMerhaba.
Telefonum Samsung Galaxy S2 ve android 2.3.5 sürümünde. Problemim ise telefonun usb bağlantısı....
Eskiden telefon usbyi bağladığımda bana mod seçmem için sorardı fakat artık sormuyor.Kendisini direk MTP modunda bağlıyor.Ben ''herzaman bunu kullan'' şeklinde bir mod olarak atama yapmadım.Ayarlarını alt üst ettim fakat buna dair en ufak bir gelişme elde edemedim.
Çözüm olarak ise sıfırdan flash, fabrika ayarları biçimlendirme, driverları baştan kurma gibi yöntemlere başvurdum lakin olmadı ve uzun süredir pc suite modundan mahrumum.
Lütfen yardımcı olun.
Tam anlayımadım sorununuzu Suite'emi bağlanmak istiyorsunuz depolama modundamı
Merhaba.
Telefonum Samsung Galaxy S2 ve android 2.3.5 sürümünde. Problemim ise telefonun usb bağlantısı....
Eskiden telefon usbyi bağladığımda bana mod seçmem için sorardı fakat artık sormuyor.Kendisini direk MTP modunda bağlıyor.Ben ''herzaman bunu kullan'' şeklinde bir mod olarak atama yapmadım.Ayarlarını alt üst ettim fakat buna dair en ufak bir gelişme elde edemedim.
Çözüm olarak ise sıfırdan flash, fabrika ayarları biçimlendirme, driverları baştan kurma gibi yöntemlere başvurdum lakin olmadı ve uzun süredir pc suite modundan mahrumum.
Lütfen yardımcı olun.
Ayarlar'dan uygulamalar'a gir, oradan "geliştirme" gibi bir şey var ona gir ve "USB Hata Ayıklama" modunu açarak dene.