Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Amerika' dan HTC EVO 3D getirdim. Dil ayarlarında sadece İngilizce mevcut. Dil ayarlarına Türkçe dil desteğini ekleme şansımız var mı ve nasıl ?

----------Eklendi @ 12:35:49 ---------- Yazıldı @ 11:59:26 ----------

morelocale2 yükledim yaptım.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Amerika' dan HTC EVO 3D getirdim. Dil ayarlarında sadece İngilizce mevcut. Dil ayarlarına Türkçe dil desteğini ekleme şansımız var mı ve nasıl ?

----------Eklendi @ 12:35:49 ---------- Yazıldı @ 11:59:26 ----------

morelocale2 yükledim yaptım.
bende onu önercektim :)

Peki bu yazılım güncelleme nerede bulunuyor arka planda çalışıyor fakat ben bulamadım
android sürümünüz nedir

Samsung Galaxy S2 kullanmayı düşünüyorum ileriki günlerde. Benim aklımdaki soru şu, zip'li ya da rar'lı dosyaları açabiliyor muyuz ekstradan bir programa ihityaç duymadan? Android 2.3 kullanıyor bildiğim kadarıyla S2.
Sorum belki de komik gelebilir, ama Android'e yabancıyım. Cevaplarsanız sevinirim:oke:
yok şu an romlarda dosya açan bir program mevcut değil ancak kendiniz yükleyebilirsiniz.

blacktalon

blacktalon

Üye
Sürüm 2.2.1 froyo

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Sürüm 2.2.1 froyo
ayarlara gelip Telefon hakkında bölümü olması gerek oraya girdiğinide telefon sürümü falan yazar .
ordaki en üst şıkta ise sistem güncellemeleri yazar ona tıklayın güncellemeniz varsa güncellemeyi telefondan yapar.

blacktalon

blacktalon

Üye
Telefondan bulamadım bilgisayardan yapmaya çalıştım kiesi güncelledim bağladım teli yedekle yapacaktım once hazırlanıyor diyip kaldı doldurmadı yüzde bende atla dedim direk yükselttim kurdu pcye sonra tele download oluyodu yine takıldı acil kurtarma moduna attı sorun ne olabilir yada bana telefondan tam güncellemeyi anlatacak varmı

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan bulamadım bilgisayardan yapmaya çalıştım kiesi güncelledim bağladım teli yedekle yapacaktım once hazırlanıyor diyip kaldı doldurmadı yüzde bende atla dedim direk yükselttim kurdu pcye sonra tele download oluyodu yine takıldı acil kurtarma moduna attı sorun ne olabilir yada bana telefondan tam güncellemeyi anlatacak varmı
bizim bilgimiz bu kadarla ksıtlı ksıt bile sayılmaz yani her yolu anlatmaya çalıştım kies vesaire başka yol yok isterseniz konu açın yardım etmeye çalışsınlar.

twin15

twin15

Üye
Google gorsellerden begendigim resmi nasil telefona indirebilirim ?

irfan1

irfan1

Üye
mrblar kardeşim bana hediye olarak acer liquid e ferrari geldi kendi orjinal sürümü android 2.1 haliyle bazı programları ve flash player ı çalıştırmıyor kendi imkanlarımla 2.2 ye yükselttim bu kez de telefon konuşma esnasında ve bazen kendi kendine açılıp kapanma yaptı daha sonra mecburen orjinal sürümünü olan 2.1 i yükletmek zorunda kaldım acer ın da pek 2.2 yada 2.3 sürümünü çıkarmaya niyeti yok bana nasıl yardımcı olursun 2.2 yada 2.3 yükleme konusunda. şimdiden teşekkürler

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Google gorsellerden begendigim resmi nasil telefona indirebilirim ?
gördüğünüz resmi üzerine 3-4 saniye basılı tutun seçenek çıkar indir deyin galeriye otomatik olarak gider.
mrblar kardeşim bana hediye olarak acer liquid e ferrari geldi kendi orjinal sürümü android 2.1 haliyle bazı programları ve flash player ı çalıştırmıyor kendi imkanlarımla 2.2 ye yükselttim bu kez de telefon konuşma esnasında ve bazen kendi kendine açılıp kapanma yaptı daha sonra mecburen orjinal sürümünü olan 2.1 i yükletmek zorunda kaldım acer ın da pek 2.2 yada 2.3 sürümünü çıkarmaya niyeti yok bana nasıl yardımcı olursun 2.2 yada 2.3 yükleme konusunda. şimdiden teşekkürler
Şimdi Cihazı Mecburen Root etmek zorundasınız. yeni rom yüklemek İçin Root telefonun kilidini kaldırır her türlü programı yüklemenizi sağlar.

Root işlemi ve rom yükleme işlemi için XDA Developers adlı siteyi öneririm zorlanmadan işlemlerinizi orda yapabilirsiniz.

huorancalimon

Üye
telefonum samsung galaxy ace s5830
mesajları text dosyası olarak (telefonda veya yazılım ile) tek dosyaya kaydebilir miyiz?

Cevabı kendim buldum, lazım olan olursa diye, programın adı "sms to text pro"
istediğin kişiyle olan mesajlaşmaları,
gelen/giden olarak ayırıp,
txt, csv, exel, html formatında kaydedebiliyorsun.

eruman34

Üye
Merhaba.
Telefonum Samsung Galaxy S2 ve android 2.3.5 sürümünde. Problemim ise telefonun usb bağlantısı....
Eskiden telefon usbyi bağladığımda bana mod seçmem için sorardı fakat artık sormuyor.Kendisini direk MTP modunda bağlıyor.Ben ''herzaman bunu kullan'' şeklinde bir mod olarak atama yapmadım.Ayarlarını alt üst ettim fakat buna dair en ufak bir gelişme elde edemedim.
Çözüm olarak ise sıfırdan flash, fabrika ayarları biçimlendirme, driverları baştan kurma gibi yöntemlere başvurdum lakin olmadı ve uzun süredir pc suite modundan mahrumum.

Lütfen yardımcı olun.

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba.
Telefonum Samsung Galaxy S2 ve android 2.3.5 sürümünde. Problemim ise telefonun usb bağlantısı....
Eskiden telefon usbyi bağladığımda bana mod seçmem için sorardı fakat artık sormuyor.Kendisini direk MTP modunda bağlıyor.Ben ''herzaman bunu kullan'' şeklinde bir mod olarak atama yapmadım.Ayarlarını alt üst ettim fakat buna dair en ufak bir gelişme elde edemedim.
Çözüm olarak ise sıfırdan flash, fabrika ayarları biçimlendirme, driverları baştan kurma gibi yöntemlere başvurdum lakin olmadı ve uzun süredir pc suite modundan mahrumum.

Lütfen yardımcı olun.
Tam anlayımadım sorununuzu Suite'emi bağlanmak istiyorsunuz depolama modundamı

offhcu

Üye
arkadaşlar 5 gün önce hızlıal.com dan samsung s5570 mini tlf aldım.tüm uğraşmalarıma rağmen android market açamadım daha doğrusu *#272* imesi * şeklindeki bır kodala açtım ama açtıktan sonra bir türlü nette bağlanamadım.elle ayarları yaptım.ama olmadı bende mecburen geri ilk aldığım ayarlara döndüm.neden bağlanamıyorum ve ayrıca sizin bildiğiniz başka bir yöntem varmı ?

ermisares

ermisares

Üye
Merhaba.

Lütfen yardımcı olun.

Ayarlar'dan uygulamalar'a gir, oradan "geliştirme" gibi bir şey var ona gir ve "USB Hata Ayıklama" modunu açarak dene.

adamalty

Üye
arkadaşlar merhaba sgs 2 siparişini verdim nasip olursa yarın elime geçicek.ancak bi kaç sorum var cevaplarsanız..

1. şu an nokia kullanıyorum rehberimi s2 ye nasıl kopyalarım?
2.telefonu alınca yapmam gereken öncelikli işlemler varmı?

şimdiden teşekkürler

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Sorulara Akşam Cevap verilecektir. Yoğunluktan dolayı

eruman34

Üye
Ayarlar'dan uygulamalar'a gir, oradan "geliştirme" gibi bir şey var ona gir ve "USB Hata Ayıklama" modunu açarak dene.

Bunu denemiştim usb depolama şeklinde bağlanıyor bu şekilde.(bana sormuyor)
Çoğu yeri araştırdım ama bulamadım çözüm. Lütfen yardımcı olunuz...

Üst Alt