Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

tiky_boy

Üye
turkcelden aldım teli music hub uygulamasına tıklıyorum türkiyede kullanılmıyo diyo..

tiky_boy

Üye
turkcelle bi alakası varmıki bütün uygulamalar çalışıyo açılıyo sadece music hub da türkiyede kullanılmıyo diyo galaxs2 kullanan yokmu bilgiyi ondan alsak..

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
turkcelle bi alakası varmıki bütün uygulamalar çalışıyo açılıyo sadece music hub da türkiyede kullanılmıyo diyo galaxs2 kullanan yokmu bilgiyi ondan alsak..
Burası zaten benim konum kardeşim Turkcell'den aldım diyosun telefonun kendi uygulaması çalışmıyorsa bir Turkcell'e danış

tiky_boy

Üye
uğrarım turkcele bi..

samsung hesabı açtım telde ondada senkron simgesi var ama senkronize olmuyo o niyedir

S@H!N

Üye
arkadaşlar telefonumun üstünde internet simgesi oluyor ve bi sayfaya bağlandım zaman turuncu yeşil şeklinde okunur oluyor bağlanmadım zaman gri oklar oluyor bu gri oklar olduğu zaman sizce hep internete bağlanıyor mu

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonumun üstünde internet simgesi oluyor ve bi sayfaya bağlandım zaman turuncu yeşil şeklinde okunur oluyor bağlanmadım zaman gri oklar oluyor bu gri oklar olduğu zaman sizce hep internete bağlanıyor mu
ok işaretleri görüyorsanız internete bağlı demektir.
Kapatmak istiyorsanız program öneririm

S@H!N

Üye
Nasıl bir program öneriyorsunuz peki

mrtk65

Üye
Arkdaş ben bilgisayardan bi oyun indirdim apk dosyası formatı telefon adı =lg p503 ama çalışmıyor nasıl kurucam ? bide bu dosyayı nasıl telefona attınız derseneiz hafıza kartını çıkarttım adapter e taktım pc taktım geri oyun nu hafıza kartına attım adapter ne bliyorsunuz demi yardım ?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaş ben bilgisayardan bi oyun indirdim apk dosyası formatı telefon adı =lg p503 ama çalışmıyor nasıl kurucam ? bide bu dosyayı nasıl telefona attınız derseneiz hafıza kartını çıkarttım adapter e taktım pc taktım geri oyun nu hafıza kartına attım adapter ne bliyorsunuz demi yardım ?
oyun Telefonu desteklemiyor olabilir oyun hd'mi ?

mrtk65

Üye
hd değil

----------Eklendi @ 17:39:33 ---------- Yazıldı @ 17:39:18 ----------

okey oyunu

----------Eklendi @ 17:40:05 ---------- Yazıldı @ 17:39:33 ----------

burdan indirdim

mrtk65

Üye
uyumlu olduğunu nerden anlıyosun ?

----------Eklendi @ 17:42:36 ---------- Yazıldı @ 17:41:59 ----------

benim bir ara internet bedavaydı internnetten her indirdiğin oyunu nie çalşyor o zmn android marketten ?

----------Eklendi @ 17:46:07 ---------- Yazıldı @ 17:42:36 ----------

cevap ?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
uyumlu olduğunu nerden anlıyosun ?

----------Eklendi @ 17:42:36 ---------- Yazıldı @ 17:41:59 ----------

benim bir ara internet bedavaydı internnetten her indirdiğin oyunu nie çalşyor o zmn android marketten ?
acaba siz market dışı uygulamalara izin vermediniz oyun yüklenirken ne diyor

• Beğen
Tepkiler: mrtk65

mrtk65

Üye
Hatırlyımıyorum ama açılmıyor bu arada teşekkür nerden uyumlu oyun buabilirim ?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Hatırlyımıyorum ama açılmıyor bu arada teşekkür nerden uyumlu oyun buabilirim ?
Buraya bir bak beğenmessen daha bulurum

• Beğen

mrtk65

Üye
arkdaşım bana oyun lazımda sen adapteri ne biliyorsun galiba benim bide nokia var hafıza kartını adapter takıyorum sonra pc oyun atıyorum sonra nokia telefonu açıp bluetooth ile lg telefona yolluyom ama bulmadım oyunun nerden olduğunu hem açılmazmış uygun oyun lazım bana nasıl anlıyoruz uygun oluduğunu şimdiden teşekkürler

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşım bana oyun lazımda sen adapteri ne biliyorsun galiba benim bide nokia var hafıza kartını adapter takıyorum sonra pc oyun atıyorum sonra nokia telefonu açıp bluetooth ile lg telefona yolluyom ama bulmadım oyunun nerden olduğunu hem açılmazmış uygun oyun lazım bana nasıl anlıyoruz uygun oluduğunu şimdiden teşekkürler
uygun telefonlar yazar yada tüm sistemlere uygun der hafıza kartına yükleyin oyunu astro file manager indirin marketten Yüklediğiniz klasöre gelip oyunu yükleyin

• Beğen

mrtk65

Üye
sağol

finster

finster

Üye
arkadaşım benimde oyunlarda sorunum var oyunu kuruyorum sd atıyorum wifi check istiyo wifiye bağlanıyorum bu sefer problem çıktı tekrar denemek ister misiniz diyo soruyor atıyorum bu sefer aynı hatayı veriyor lütfen yardım edin:vur

Üst Alt