Android Telefonlar hakkında sormak istediğiniz herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
necmati lütfen cevaplar mısın ben smasung gio kullanıyorum 3,2 versiyon gelecek diyorlar kies ten baktım bi güncelleştirme var güncelleştir dedim yükleniyor filan son aşamada olmuyor bi türlü acil kurtarmaya geçiyor güncelleştiremiiyorum lütfen yardım eder misin?
Araştırıyom dönüş yapıcam

----------Eklendi @ 17:10:54 ---------- Yazıldı @ 17:08:26 ----------

indirdiğim bazı android programı veya oyun lar rardan çıktıktan sonra açılmış olarak çıkıyo kurulacak bi dosya olmuyor ben bunu telefona nasıl yükleyecem 1 haftadır çok yere yazdım kimse dönmedi bana bi yardımcı olursanız çok makbule geçecek...
Arkadaş aşağıda açıklamış açıkladığı şeylere bende birşeyler eklicem :)
samsung teli pcye usb ile bağlayınca görmüyor sürücü olarak çalıştırmak istiyorum neden görmüyor biliyor musun ?:hmmm

----------Eklendi @ 15:50:56 ---------- Yazıldı @ 15:07:41 ----------

ben yardımcı olayım o sd klasördür o sadece gameloft klasörüne atılır yüklenmez yani.oyunun apk uzantılısı olacak onu yükle önce sonra ister rardan çıkanı klasöre at istersen de wirelesstan indir oyuna girince indirme seçeneği çıkar zaten :oke:

İlk OLarak senin soruna cevap söyliyim usb hata ayıklama modu açıkmı.

Birde açıklama yapmışssın evet Hafıza kartı dosyaları onlar Hafıza kartından android data bölümüne gameloft oyunu ise klasör açar oraya atarsın ama hafıza kartına attıktan sonra apk yüklenirse indrime işlemi olmaz yok ise veya okumamuşsa yapar :)

safakk34

safakk34

Üye

Uploaded with

yapamadım yinee.. resmini çektim koydum .. şimdi dosyanın içinden çıkanlar bunlar ne yapcam. bu bi program . programlarda ne yapmam lazım

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

Uploaded with

yapamadım yinee.. resmini çektim koydum .. şimdi dosyanın içinden çıkanlar bunlar ne yapcam. bu bi program . programlarda ne yapmam lazım
bu programı direk olarak hafıza kartına atın Programın apk'sini telefon hafızasına yükleyin

assassins.creed

Üye
merabalar samsung galaxy android 2.1 kullanıyorum fakat marketteki bazı uygulamalar android sürüm 2.2 istiyor şu andaki en güncel sürümü nasıl yükleyebilirm teşekkür ederim

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
merabalar samsung galaxy android 2.1 kullanıyorum fakat marketteki bazı uygulamalar android sürüm 2.2 istiyor şu andaki en güncel sürümü nasıl yükleyebilirm teşekkür ederim
telefonunuzun güncellemesi geldiyse yükseltebilirsiniz.
eğer gelmemiş ise cihazı root edip yeni rom yükleyebilrisniz telefon garantili ise garanti dışı kalacaktır.
Geri Dönüş Mümkündür.

samsunggio

Üye
ne zamamn dönüş yapmayı düşünüyorsun necmi?

----------Eklendi @ 14:49:11 ---------- Yazıldı @ 14:41:51 ----------

necmi bakar mısn bi bu lanet kies te güncelleme var ama olmuyor basıyorum model bilgilerine ulaşılamyor filan başlayacağım böyle işe ya

emre1802

Üye
mrb arkadaşlar bu forumda symbian bölümünden android e geçtim n8 satıp galaxy s2 aldım ve android konusunda fazla bılgım yok ozellıkle uygulama ve prog. kapatamıyorum hep bırseyler calısıyor arka planda ve sarj cok yıyıyor sızden yardım beklıyorum telefona dıyecek sozum yok harıka otesı ozellık prog.hersey mevcut tablet gıbı zaten ama symbian da benım ıcın ayrı bı yerde kalıcak yardımcı olursanız sevırınırım

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
ne zamamn dönüş yapmayı düşünüyorsun necmi?

----------Eklendi @ 14:49:11 ---------- Yazıldı @ 14:41:51 ----------

necmi bakar mısn bi bu lanet kies te güncelleme var ama olmuyor basıyorum model bilgilerine ulaşılamyor filan başlayacağım böyle işe ya
Bilgi Bulamadım .

mrb arkadaşlar bu forumda symbian bölümünden android e geçtim n8 satıp galaxy s2 aldım ve android konusunda fazla bılgım yok ozellıkle uygulama ve prog. kapatamıyorum hep bırseyler calısıyor arka planda ve sarj cok yıyıyor sızden yardım beklıyorum telefona dıyecek sozum yok harıka otesı ozellık prog.hersey mevcut tablet gıbı zaten ama symbian da benım ıcın ayrı bı yerde kalıcak yardımcı olursanız sevırınırım

Android Task Manager İndirin Marketten .

1907ulas

Üye

yeni bir cihaz olduğu için büyük bir olanak root yetkisi gerektiren program çıkmamıştır 1 ay falan daha bekleyin
bugün bir sitede buldum root ve rom. romlama islemini yaptım fakat rootlanmiyor telefon. :(

h4kn3r

Üye
merhabalar ben samsung galaxy sl i9003 aldım ben buna birtürlü pc den oyun atamadım nasıl oluyor ve şarzı çok az gidiyor versiyodu 2.2 froyo bunun yeni versiyonu varmıdır?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ben samsung galaxy sl i9003 aldım ben buna birtürlü pc den oyun atamadım nasıl oluyor ve şarzı çok az gidiyor versiyodu 2.2 froyo bunun yeni versiyonu varmıdır?
Telefonunuzu usb hata ayıklama modu ile bilgisayara bağlayın ilk olarak şarj et moduna geçer siz disk sürücüsü moduna getirin ve oyunları telefona atın. Telefonunuzda bir dosya okuyucu ile açabilrisiniz oyunları. Tabiki var örnek:Gingerband 2.3 Honeycomb 3.0 Android Sürümler var

ninjared

Üye
merhaba arkadaşlar çine gittigimde kendime tablet aldım sgh galaxy tab özelliklerinde ama bir proglem yaşıyorum hattı tanıyor ama çekmiyor yada şebeke hatası diyor ne yapa bilirim

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar çine gittigimde kendime tablet aldım sgh galaxy tab özelliklerinde ama bir proglem yaşıyorum hattı tanıyor ama çekmiyor yada şebeke hatası diyor ne yapa bilirim
simlock yapmanız gerek sim kilidi açılması gerekiyor

karamezar

karamezar

Üye
androit mi yoksa ios mu? almayı düşündüğüm iki telefon var galaxy s2 ve i phone 4...ben araştırmayı bulmayı ve uygulamaya para vermemek için sabahlamayı seven birisiyim..gerçi öğrenciyken ve zamanım bolken bu böyleysi..şimdilerde başımın pek ağrımayacağı ve uygulamalarına yine ücretsiz ulaşabileceğim bie tel istiyorum..millette var diye bir şeye para vermem.ama kaliteye önem veririm..keşke istekleriniz diye bir proğram olsa yazsam bana uygun teli çıkartıp kenara koysa..androiti araştırıyorum donanıma göre yazılım yapmaktanda telefon üreticilerinin yazılıma göre donanım yapmasını bekleyen bir stratejisi var gibi..İOS a bakıyorum sadece i phone da kullanılıyor ve ne gibi çakallıklar yaptığını kimse bilemiyor hız ve kalite anlamında..
amam İOS için yapılan proğramlara bakıyorum oyunlara bakıyorum GYRo lum olan lar filan millet özel çaba harcıyor i phone için..VİPER diye bir firma i PHON ile aracı uzaktan yöneten bri proğram yapıyor.televizyonlar bankalar önce i phone için uygulama ğretiyor..Ama i PHONE kullanıcıları dünyadan bihaber yazılımdan anlamaz yaptıkları her şeyi bir başkasına yaptırıp para vermeyi tercih eden.Araştırmayı uğraşmayı sevmeyen yine çoğu i phone gibi bir telefonnu sadece arama yapmak mesaj yazmak için kullanan mail senkronizasyonunuı bile kullanmayan kişilerden luşuyor..ve şöylede bir durum var i phone uygulamalarınna çok kolay ulaşılabiliyor gözüküyor.Uğraşmak yok..ANDROİTe gelince özelleştirme,kişselleştirme çok uygulama açık kaynak filan deniliyor ama bir oyunun uygun versiyonu için bile forum forum dolaşmak gerekiyor.uygun oyunu bullsan bile Yok SD dosyasını indireceksin yok ana klasöre atacaksın yok hafıza kartında bulundurursan kasacak bir sürü anlamsız can sıkıntısı gözüme çarpıyor..Ve galaxy s2 gibi doannımlı bir telefona androit koyacaksın ama piyasada gro destekli oyun bulamayacaksın.A phone için onlarca gro kullanan oyun bulşabilirsin.ve ı phone la kullanabileceğin uzaktan kumandalı helikopter tarzı bir alet var onunda yanılmıyorsam androitli telefonların dersteklemediği bir bağlantı türü var o bağlantının ne olduğunu daha bulamadım...ha ..bir de çıkan her telefon bir yıl önceki i phone ile karşılaştırışlıyor ki bu bile i phon u öne çıkartıyor ama herkeste var abi i phone....
sonuç olarak yazdıklarım i phonu biraz öne çıkartsa da donanım olarak s2 yi incelediğimde aklım s2 ye gidiyor sonra ip4 den bi özellik tekrar aklımı çeliyor..
ne dersiniz ip5 i mi beklemeliyim yoksa hiç uğraşmayıp HTC mi alıyım:):):)

arkadasım cok ezbere konusmussun kusura bakma ama. Eger kolay bı telefon kullanmak ıstıyorsan nokia n73 felan al o zmn symbıanla takılırsın. ıPhone dedıgın telefon sana sadece fırma olarak kendınce sabıtlemıs defalarca tekrar numaralandırmıs ıphone 3 , 4 gıbı temel yapıyı renklerını degıstırerek sana tekrar satması. bundan fazlasını arama. bırde iPhonu htc veya galaxyle kıyaslıyorsun bu olanaksız bırsey :) senın o htc dedıgın telefon androıd dalında en ıyı telefondur ve yapamadıgın hıc bırsey yoktur. O yuzden bn sana derım kı bırak ıphonu sen adam akıllı bı tel al o zmn bızı anlıcaksın. ekran takınrın varsa htc desire hd yı onerırım hd 4.3 ınclık ekran ve canavar gıbı bır makıne. 1 aydır kullanıyorum daha cozemedıgıım cok seyı var.

• Beğen
Tepkiler: Necmati

1ht1baron

Üye
Androidli bir telefon almak istiyorum ama fazla butcem yok 450tl ye vatanda SAMSUNG i5510

Bir kaç sorum olacak
BU telefonu alırsam butun android uygulamaları aca bilirmiyim
Adoba fash player 10.1 i destekliyor mu ?
Android 2.2 froyo sistemi v2.3e yuksele biir mi ?
Çözunurluk uygulamalarda muhakkat etkendir ama Buun cozunurlugune gore uygulamalar oyunlar cok var mıdır ?(240x400)
Android sybbian kıyaslanırsa hangisi internet hızında ustun gelir ?

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Androidli bir telefon almak istiyorum ama fazla butcem yok 450tl ye vatanda SAMSUNG i5510

Bir kaç sorum olacak
BU telefonu alırsam butun android uygulamaları aca bilirmiyim
Adoba fash player 10.1 i destekliyor mu ?
Android 2.2 froyo sistemi v2.3e yuksele biir mi ?
Çözunurluk uygulamalarda muhakkat etkendir ama Buun cozunurlugune gore uygulamalar oyunlar cok var mıdır ?(240x400)
Android sybbian kıyaslanırsa hangisi internet hızında ustun gelir ?
şu anki sürümü froyo 2.2 her uygulamayı açar
Flash Player 10.3 var Şu an Android'de
market çözünürlüğe göre size uygulamaları sunar.
tabiki Android interneti

1ht1baron

Üye

şu anki sürümü froyo 2.2 her uygulamayı açar
Flash Player 10.3 var Şu an Android'de
market çözünürlüğe göre size uygulamaları sunar.
tabiki Android interneti

Peki son bir sorun olacak ROot galiba sybiandaki hack olayı oluyor onu yaparsam bir daha geri ala biliyor muyum yoksa hep rootlu mu kalmıs oluyor

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Peki son bir sorun olacak ROot galiba sybiandaki hack olayı oluyor onu yaparsam bir daha geri ala biliyor muyum yoksa hep rootlu mu kalmıs oluyor
var tabiki ama yaptığınız anda telefon garanti dışı kalıyor geri dönüş mevcut

Üst Alt