Necmati
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kusura bakma hocam tatildeydim .android ideos x5 ile bilgisayarımdaki internet deneyimini birebir yaşamak istiyorum,aslında yaşıyorumda ama ben facebookta bulunan çanak okey oyununu da oynamak istiyorum mümkünmü ? hangi tarayıcıyı tavsiye edersiniz ? şuan dolphin kullanıyorumbuna ek olarakta ideos x5te seri fotograf çekimi yok ,bunun için bana program öneririmisiziniz ? mümkünse fast burst ve ultraburst camera dışında olsun
not: hocam bi önceki sayfaya yazmıstım,es geçmişsincevabı almadan şurdan şuraya gitmem ona göre
Hocam 3. Kez soruyorum,es geciyorsun
Verdim zaten
Bütün Uygulamalar Arc için İngilizce site ama Haberiniz olsun
tamam dil fark etmez siz siteyi verin
Arastiriyim varsa haber vericemandroid telefonlarda ses video dönüştürmesi yapabilen programlar varmı mesele waw dosyasını pc ye ihtiyaç duymadan direk telefonda mp3 e dönüştürebiliyormuyuz
hayır böyle bir sorun yokbn android telefon almayı düşünüyorum symbian işletim sisteminde sertifika sorunu var uygulama yüklemek için sertifika alman lazım androiddede bunn gibi yada buna benzer sorunlar varmı
Wave 2 zaten bada işletim sistemli bir telefon bunu biliyorsunuzdur.ben galaxy ace ve wave 2 arasında kaldım. teli mesajlaşma arama ve kamera için kullanacağım. ace daha bi telefon gibi şık duruyor. wave 2 ise uzun geldi bana. androidde tuş kilidi var mı yani nokia'daki gibi güvenlik kodu yazılarak açılan. Ayrıca androidde kaç ana ekran var. hani wave 2'de ana ekranı kaydırınca birkaç menü geliyor ya onu kast ediyorum
Kusura bakma hocam tatildeydim .
Valla Şu an Android 10.3 bilgisayarlar için bile en son güncelleme Marketten Adobe Flash 10.3 indirip dene çalışması gerek bence .
Fastburst kamera istememişsin ama bende onu kullanıyom gayet iyi program neden beğenmedin
Telefonu root ettinişz tabiki gitti ama geri dönüş olabilirbi sorum olcakta:
Galaxy Ace telefonuma 2.3.4 attım garantisi gitmişmidir?? Lütfenn Yardımm!!
ne tür program arıyorsunarkadaşlar vodafoda sahadan varmı yada bir program falan
Markette olmıyabilir forumlarda araştırandroidde milyonlarca uygulama varda audio converter yokmu yav
Tabiki Garantigarantisi mi geri döner yoksa telefon mu hangisini kasdettin
Araştırıyorum size dönüş yapıcamarkadaslar birkaç gün önce htc sensation aldım ve androidle falan hiç ilgim olmadı şimdiye kadar ben bu telefonda görüntülü gmrüşme yapabilirim diye düşünüyordum ama malesef şimdiye kadar nasıl video araması yapabileceğimi anlayamadım boot kilidinden alternat.f yntemlerden bahseden birsürü site var fakat ben tam olarak ne yapmam gerek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Türkiye'de çalışmıyor derken anlıyamadımmrb arkadaşlar GalaxyS2 kullanıyorum içinde gelen hazır uygulamalardan music hub ugulamasını açmaya çalıştımda türkiyede çalışmıyo diyor napmam lazım yardımcı olurmusunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?