goktas19
Üye
Haklısınız ancak zaten bazı tam sayfa görünüm reklamlar, kısa süreli ve mutlaka her yenilemede ziyaretçi karşısına çıkmayacak şekilde satın alınıyor dolayısı ile bizler de sitede geziniyoruz aynı reklamları ben hem gezinti esnasında hem de testler esnasında defalarca şahsen görüyorum rahatsız olunan yada problem olunan bir durum olduğunda siz görmeden dahi müdehale etmeye çalışıyoruz sonuçta biz de bu sitenin birer ziyaretçisiyiz
Reklam sayılarımızda ise oldukça azalmaya gittiğimizi söyleyebilirim 2004 den bu yana sitemizi takip eden üyelerimiz özellikle buralardaysa doğrulayabilirler. Tabi bu azaltmayı yine sizlerin istekleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Zira her sayfada ortalama 3 reklam gösterimimiz var, kelime reklam ağımızı kapattık önceden kelimelerde de reklam vardı + mobil sürümde üye girişi yapanlara reklamları tamamen kapatmış durumdayız. Önceden hem 3 den fazla reklam, hem kelime reklam vardı ve üyelere dahi açıktı tüm reklamlar.
Forumu bayagidir aktif olarak kullanan birisiyim dedikleriniz hepsini gordum. Reklam konusunda bu yonden cok iyisiniz. Suan Symbian ve Opera kullanmam hasebiyle bian Android deki reklamlari gorunce sasirdim ama uye olarak giris yapinca bir sknti olmuyor.