gıwıliler
Üye
Sen de kaldısan kararsız ben öleyim o zamanNote 2 olabilir ya farklı segmentteler bilemedim ki, Zde olabilir... Kararsız kaldım![]()

Sen de kaldısan kararsız ben öleyim o zamanNote 2 olabilir ya farklı segmentteler bilemedim ki, Zde olabilir... Kararsız kaldım![]()

Sen de kaldısan kararsız ben öleyim o zaman![]()
Note2ye note3'ün özellikleir portlanıyormuş, kaleminde var... Farklı bir olay, hoş olabilir aslında.
ama güncelleme olarak farkı olmaz.20 tl ye kalem alsam. Z de iş görmez mi hacıBen genelde kalırım hacı kararsızNote2ye note3'ün özellikleir portlanıyormuş, kaleminde var... Farklı bir olay, hoş olabilir aslında.
ama güncelleme olarak farkı olmaz.

Ben genelde kalırım hacı kararsızNote2ye note3'ün özellikleir portlanıyormuş, kaleminde var... Farklı bir olay, hoş olabilir aslında.
ama güncelleme olarak farkı olmaz.

Vay arkadaş ne kalemmis yaZ de o kalem çalışmaz hacıBaktım da...
evet baktın da ?Hacı baktım da, ne bileyim bir sorun varsa nasıl anlayalım burdan![]()
aga ne yapalım biliyon mu 
ne yapalım![]()

Ya yapma beyok hacı üyeliğim![]()
ama 5 dakikanı almaz hani
şöyle kardeşine bi güzellik yapsan :rolleyes: 
Hacı üye oldum da soru soramıyorum,sms onayı istiyor, telefonum şuan kullabilecek durum da değil, biraz bozdum da onunla uğraşıyordum.
ilan sahibine soru sor kısmına mi tıkladın ?Ne acayip ya bi hafta da literatür değişmis :rolleyes: neyse kardeşim olsun yine de çok sağol uğraşmış olman bile yeter
telefonu yaptığın vakit dönersin bana özelden kanım ısındı sana tanımak isterim ben şimdi yatar hadi hayırlı geceler yarın yazarım hacı sana görüşürüz 

Ne acayip ya bi hafta da literatür değişmis :rolleyes: neyse kardeşim olsun yine de çok sağol uğraşmış olman bile yetertelefonu yaptığın vakit dönersin bana özelden kanım ısındı sana tanımak isterim ben şimdi yatar hadi hayırlı geceler yarın yazarım hacı sana görüşürüz
![]()
eğer nexus 4 almayı düşünüyorsan serisini de göz önünde bulundur, 303K 304K ve yukarısını bulmaya çalış.