Telefon Tavsiyesi Android Telefon Tavsiyesi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sen de kaldısan kararsız ben öleyim o zaman :D

Ben genelde kalırım hacı kararsız :DNote2ye note3'ün özellikleir portlanıyormuş, kaleminde var... Farklı bir olay, hoş olabilir aslında. :) ama güncelleme olarak farkı olmaz.

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Ben genelde kalırım hacı kararsız :DNote2ye note3'ün özellikleir portlanıyormuş, kaleminde var... Farklı bir olay, hoş olabilir aslında. :) ama güncelleme olarak farkı olmaz.
20 tl ye kalem alsam. Z de iş görmez mi hacı :D

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi

Aga bak bakalım z ye bu sefer link oldu heralde :D

Invoke

Invoke

Üye
Z de o kalem çalışmaz hacı :DBaktım da...

Invoke

Invoke

Üye
Hacı baktım da, ne bileyim bir sorun varsa nasıl anlayalım burdan :D

Invoke

Invoke

Üye
ne yapalım :D

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi

Hacı sahibinden de üyeliğin vardır heralde sen yazıl ilana benim sorduklarımi sana söylerim aynılarını sorarsın eğer farkı cevap yada çelişkili cevaplar alırsak direk silerim kafamdan parayı çöpe atmıyım sonra bu devirde kolay kazanılmıyo :)

Invoke

Invoke

Üye
yok hacı üyeliğim :D

Invoke

Invoke

Üye
Hacı üye oldum da soru soramıyorum, :zzz: sms onayı istiyor, telefonum şuan kullabilecek durum da değil, biraz bozdum da onunla uğraşıyordum.

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Hacı üye oldum da soru soramıyorum, :zzz: sms onayı istiyor, telefonum şuan kullabilecek durum da değil, biraz bozdum da onunla uğraşıyordum.

Öyle bi onay istemiyodu ki kardeşim bende yeni üye oldum hatta allah allah :( ilan sahibine soru sor kısmına mi tıkladın ?

Invoke

Invoke

Üye
evet

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Ne acayip ya bi hafta da literatür değişmis :rolleyes: neyse kardeşim olsun yine de çok sağol uğraşmış olman bile yeter :) telefonu yaptığın vakit dönersin bana özelden kanım ısındı sana tanımak isterim ben şimdi yatar hadi hayırlı geceler yarın yazarım hacı sana görüşürüz :D:)

Invoke

Invoke

Üye
Ne acayip ya bi hafta da literatür değişmis :rolleyes: neyse kardeşim olsun yine de çok sağol uğraşmış olman bile yeter :) telefonu yaptığın vakit dönersin bana özelden kanım ısındı sana tanımak isterim ben şimdi yatar hadi hayırlı geceler yarın yazarım hacı sana görüşürüz :D:)

eyv, sana da hayırlı geceler...

meg1ddo

meg1ddo

Üye
eğer nexus 4 almayı düşünüyorsan serisini de göz önünde bulundur, 303K 304K ve yukarısını bulmaya çalış.

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Kutunun ustunde yazar, barkod kisminda.