gıwıliler
Üye
-
Konu Sahibi
-
Güncelleme çok önemli tabi, ama port rom dolu xda, emin ol nexus4'ün performansını vermez ama gayet iyi performans verir.
Ha ben olsam almazdyım ya şimdi düşündüm de, belki bir sıkıntı vardır
Sen olsan alırmisin ? Şimdi öğrendim yurtdışı cihazı ama pasaport kayıt yaptırılmış sonuçta bunun gibi çok cihaz var değil mi
Yarın nexus 5 in tanıtım dedikoduları var bekliyorum. şunu da soylim nexus 5 de dahili 16 gb hafıza kartı takılamyo diye bi yazı okudum bugüntarafsiz bir cevap vereyim; acelem olmsaydi nexus 5 i beklerdim
Var tabi de, bilemiyorum ki 15günlükmüş, niye satıyor ? Bir sıkıntısı mı var, diye düşünürüm ben
A evet doğru bak bu da vardı haklısın :-) off iyice kafam karıştı . Ekran benim için çok önemli . Ya yemin ediyorum resmen şu an ikiye bölündûm catlıcamBu arada Znin launcherını filan nexus4de kullanabilirsin.
A evet doğru bak bu da vardı haklısın :-) off iyice kafam karıştı . Ekran benim için çok önemli . Ya yemin ediyorum resmen şu an ikiye bölündûm catlıcam
Bak bu yazmıyo du site de aralarında ne kadar fiyat oynar acep 150 200 falan oynarsa yuh derimNexus 5 16 ve 32 gb olarak gelecek, zaten nexuslara hafiza karti koymuyor google
Bak bu yazmıyo du site de aralarında ne kadar fiyat oynar acep 150 200 falan oynarsa yuh derim
Benim Rayde mesela Z1'in arayüzü, kilitekranı, klavyesi, bootanimasyonu filan var
X-Reailty engine varBunlar da androidin artıları
150-200 onyar hacı.Zaten 50lirafark olsa herkes 32gblığı alır
Hacı sen ne yapmışsin öyle maaşallah bi de ekranın 5 olsaymis z ye ne hacet :-D
Peki note 2 mi Z Mi desem ??Su geçiriyor hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?