Invoke
Üye
OTG hakkında şu anlık net bilgim yok ama 4.2.2 de vardı diye biliyorum 4.3 te her nedense kaldırmışlardı diye hatırlıyorum(yinede bi araştır) ama 4.4 te kesin olur tahminimce, yani donanımsal olarak desteklediğini biliyorum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
doğrudur nexus 4 z veya S4 ten iyi değil kamera konusunda ama fena değildir kamerası, nexus 5 te ise iyi olacak kamera en azından ois destekli(şu an piyasada 1020 gibi çok az telefonda var) olacak.Tabi ki iş megapixelde bitmiyor, demek istediğim sonuç olarak Nexus 4'ün rakiplerine göre düşük kamera performansı verdiğiydi,nexus5'in de öyle olacağıydı.
Tabi fiyatıda ona göre oluyor...
OTG hakkında şu anlık net bilgim yok ama 4.2.2 de vardı diye biliyorum 4.3 te her nedense kaldırmışlardı diye hatırlıyorum(yinede bi araştır) ama 4.4 te kesin olur tahminimce, yani donanımsal olarak desteklediğini biliyorum.
doğrudur nexus 4 z veya S4 ten iyi değil kamera konusunda ama fena değildir kamerası, nexus 5 te ise iyi olacak kamera en azından ois destekli(şu an piyasada 1020 gibi çok az telefonda var) olacak.
o da doğru, zaten kamera konusunda cihazların nokialar ile kıyaslanmaması düşüncesindeyim, nokia kamera teknolojisinde aşmış diğerlerine göreHer oıs aynı olmuyor bu arada, 1020 ile g2 testlerine bakarsak, g2nin oisi 1020ile bir tutulacak gibi değil
Her oıs aynı olmuyor bu arada, 1020 ile g2 testlerine bakarsak, g2nin oisi 1020ile bir tutulacak gibi değil
Ben nokia ya hiç inanmıyorum illaki görmüşsünüz dur 920 reklamında ois özelliğini anlatan videoda arka cama yansıyan görüntüyü görmeyen yokturçakal nokia :mad:
nfc var, hatta dlna da varBu nexus 4 de nfc vardı galiba değilmi ? Kurusa bakmayın mobil olduğumdan bakamıyorum yavaş avea :mad:
Bu nexus 4 de nfc vardı galiba değilmi ? Kurusa bakmayın mobil olduğumdan bakamıyorum yavaş avea :mad:
Güzel :-) sp yi de eleyecegm sony güncelleme konusunda beceriksiz çünkü ama şimdi aklıma note 2 geldi :rolleyes:nfc var
aslında yerinde olsam Nexus 5 i beklerdim, o seni rahat bi 3 yıl götürür güncellemeleri de ve donanım olarak üst seviye olması da cabası ama yine de sen bilirsin.
Nexuslara göre beceriksiz; ama diğerlerine bakarsak iyi iş çıkarıyor diye düşünüyorum.
mantıklı, ama 2000 lerde olacağını düşünmüyorum, dediğim gibi nexuslar ticari kazançtan ziyade yaılımı ön plana çıkarır, o yüzden 1600 lerde olmasını bekliyorum, uygunsa alırsın değilse de dediğin gibi 4 ün fiyatı bir nebze düşer belki alırsın o şekildeBende bekleyebilirim o kadar acelem yok kendimi tutar parayı yemem ama fiyatı ikibinlerde olursa alamam . Yani bende bekleme taraftarıyım alamasam bile 4 un fiyatı düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?