iyide çift çekirdekli hangi telefon varki 1.250 liraya bu arada bütçem 1.250 ye düştü ayrıca düşmeseydide arc s alcaktımneyse çift çekirdekli telefon varmı 1.250 liraya =?
![]()
illede android olsun demiosan bu fiata sıfır iphone 4 16 gb alablrsn. yok sarj sorunuydu yok resetleme gbi şeylerle uğraşmazsın. kısa bi süre sonra bnde tekrar ios a geçecem. Çünkü android sıkmaya başladı market almış başını gidiyo kafasına göre millet program upload ediyo başı sonu belirsiz olmuş. Ayrıca android tıpkı windows gbi uzun bir süre kullandktan sonra yavaşlıyor ve gereksiz şeylerle doluyo kendi kendine reset atmalarda cabası tek çağren tekrar rom yüklemek olucak.
Haklısın ios androide göre stabil fakat android kadar serbest değilsin jailbreakle flan uğraşacaksın iosda ama android market bence play store gelince daha güzel oldu market
play store da pek bir değşklk farkedemedim sadece simgesi ve adı değşti başka bişy yokzaten android kullancaksan da root şartplay store da pek bir değşklk farkedemedim sadece simgesi ve adı değşti başka bişy yok

google music book movie falanda geldi ama türkiyede kullanılmıyor![]()

samsung sevmıyorummmmmmmmmmmm
zaten android kullancaksan da root şartplay store da pek bir değşklk farkedemedim sadece simgesi ve adı değşti başka bişy yok

indirdiğin uygulamaları falan gösteriyor en çok indirilen ücretli ücretsizleri gösteriyor arada takılıyordu takılması kalmadı iyi oldu bence
indirdiğin uygulamaları falan gösteriyor en çok indirilen ücretli ücretsizleri gösteriyor arada takılıyordu takılması kalmadı iyi oldu bence
"17 yıldır nokia kullanıyorum inanırmısın evde hala 3310 ve x6 var bu arada sana tavsıyem 3310 un alarmını sakın kurma valla masanın ustune koyuyom adeta deprem oluyorneyse bu arada xperia arc s alcam ben
![]()