Android Telefon Önerisi !

Sponsorlu Bağlantılar

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
samsung sevmıyorummmmmmmmmmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
s2 alabilirsin.gayet güzel telefon.

hotlock

hotlock

Üye
iyide çift çekirdekli hangi telefon varki 1.250 liraya bu arada bütçem 1.250 ye düştü ayrıca düşmeseydide arc s alcaktım :D neyse çift çekirdekli telefon varmı 1.250 liraya =? :naughty:

illede android olsun demiosan bu fiata sıfır iphone 4 16 gb alablrsn. yok sarj sorunuydu yok resetleme gbi şeylerle uğraşmazsın. kısa bi süre sonra bnde tekrar ios a geçecem. Çünkü android sıkmaya başladı market almış başını gidiyo kafasına göre millet program upload ediyo başı sonu belirsiz olmuş. Ayrıca android tıpkı windows gbi uzun bir süre kullandktan sonra yavaşlıyor ve gereksiz şeylerle doluyo kendi kendine reset atmalarda cabası tek çağren tekrar rom yüklemek olucak.

R.A.M

R.A.M

Üye
illede android olsun demiosan bu fiata sıfır iphone 4 16 gb alablrsn. yok sarj sorunuydu yok resetleme gbi şeylerle uğraşmazsın. kısa bi süre sonra bnde tekrar ios a geçecem. Çünkü android sıkmaya başladı market almış başını gidiyo kafasına göre millet program upload ediyo başı sonu belirsiz olmuş. Ayrıca android tıpkı windows gbi uzun bir süre kullandktan sonra yavaşlıyor ve gereksiz şeylerle doluyo kendi kendine reset atmalarda cabası tek çağren tekrar rom yüklemek olucak.

Haklısın ios androide göre stabil fakat android kadar serbest değilsin jailbreakle flan uğraşacaksın iosda ama android market bence play store gelince daha güzel oldu market

hotlock

hotlock

Üye

Haklısın ios androide göre stabil fakat android kadar serbest değilsin jailbreakle flan uğraşacaksın iosda ama android market bence play store gelince daha güzel oldu market

zaten android kullancaksan da root şart :D play store da pek bir değşklk farkedemedim sadece simgesi ve adı değşti başka bişy yok

klongs

klongs

Üye
zaten android kullancaksan da root şart :D play store da pek bir değşklk farkedemedim sadece simgesi ve adı değşti başka bişy yok

google music book movie falanda geldi ama türkiyede kullanılmıyor :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
netten almak ıstemıyorum ayrıca xperia arc s alıcağım kararlıyım :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
:off:

furkey

Üye
samsung sevmıyorummmmmmmmmmmm

Hocam samsung, nokia ve apple fanları böyledir gözleri başka markada görmez. Nokiacilar şimdi ne kadar hata yaptığını anladilar onlar da anlar birgün inşallah.

Şimdi kimse alınmasın. Tamamen objektif davranmaya çalışıyorum

R.A.M

R.A.M

Üye

Bence güzel oldu eski markette en çok indirilen uygulamalrı flan göremiyordum daha doğrusu aradığım hibir şeyi bulamıyodum :)

klongs

klongs

Üye
indirdiğin uygulamaları falan gösteriyor en çok indirilen ücretli ücretsizleri gösteriyor arada takılıyordu takılması kalmadı iyi oldu bence

R.A.M

R.A.M

Üye
indirdiğin uygulamaları falan gösteriyor en çok indirilen ücretli ücretsizleri gösteriyor arada takılıyordu takılması kalmadı iyi oldu bence

Evet eskisinden çok daha iyi

R.A.M

R.A.M

Üye

Evet eskisinden çok daha iyi

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
"17 yıldır nokia kullanıyorum inanırmısın evde hala 3310 ve x6 var bu arada sana tavsıyem 3310 un alarmını sakın kurma valla masanın ustune koyuyom adeta deprem oluyor :D neyse bu arada xperia arc s alcam ben :D

klongs

klongs

Üye
"17 yıldır nokia kullanıyorum inanırmısın evde hala 3310 ve x6 var bu arada sana tavsıyem 3310 un alarmını sakın kurma valla masanın ustune koyuyom adeta deprem oluyor :D neyse bu arada xperia arc s alcam ben :D

samsung sevmiyorsan onun yerine sensation al daha iyi

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
çok zenginimya istersen ıphone 5ı beklıyım cıkınca alıyım :( (Y) :naughty: :ağlarım:

klongs

klongs

Üye
htc sensation adana media marktta 1300 50 tl fazla veremiyormusun

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
arc s istiyom ben :)

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye