s2 kullanicisi olarak tavsiye ederim samsungu bende sevmezdim taaki bu cihazla tanisana kadar yine sevmiyorum samsungu fakat adamlar istemeden cok iyi bir tel yapmiislar telefon cok hizli bir telefon s.amoled ekrani sayesinde rahat olursun teli yere at ekrana bisey olmaz telefon cok hizli hic bisekilde kasmaz nette gezinmek bilgisayardan farksiz biraz isinma sorunu var oda hic bi sekilde tehlike yaratmaz.
Şikayetvar.com da samsung hakkında 2020 şikayet varken htc hakkında 167 şikayet var. Aynı zamanda sitedeki samsungun teknik rezilliğini yerenleri kolayca görebilirsin. Özel bir konu göstermeme gerek yok. HTC nin teknik servisinden 5 kişi göstermeni gerçekten isterim ama. Ha bu arada bu da 2.
Başka türlü çarpıştırmak istiyorsan 2 markayı buyur... Ama lütfen objektif ol...
iyide çift çekirdekli hangi telefon varki 1.250 liraya bu arada bütçem 1.250 ye düştü ayrıca düşmeseydide arc s alcaktım neyse çift çekirdekli telefon varmı 1.250 liraya =?
iyide çift çekirdekli hangi telefon varki 1.250 liraya bu arada bütçem 1.250 ye düştü ayrıca düşmeseydide arc s alcaktım neyse çift çekirdekli telefon varmı 1.250 liraya =?