Android Telefon alıyorum 2Telefonda kararsızım!acil

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefon alıyorum 2Telefonda kararsızım!acil
Sizce Samsung Galaxy Young S6310(yeni young yani) mı almalıyım yoksa Samsung Galaxy Mini 2 mi!

Arkadaslar bu telefonların 2side subway surfers temple run minions rush gta gibi oyunları açıyormuş doğrumu? internette videolar falanda izledim açıyor bilmiyorum c5-03 ümü satıp bunlardan birini alcam kararsızım hangisini alıyım?

ACİL YARDIM LAZIM!

Sarangni

Sarangni

Üye
Bütçe söylersen farklı cihazda önerebiliriz.

Buğra

Buğra

Admin
Bütçeni arttırabilirsen kesinlikle gm discovery almalısın 599tl :spr

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe 450TL ama bu telefonlar dediğim oyunları açıyormuş fakat young 1000mhz 768 mb bellek ön kamera ve 64gb a kadar genişliyor mini 2 de 16m renk var hangisi alıyım ikiside dediğim oyunları kasmadan rahatça açarsa young tercihim (s6310 yeni nesil)

- - - Eklendi - - -

gmd almayı dusunmuyorum hem arttıramam hemde cok satılmıyor neyse zaten arttıramam bütceyı fazla attırırımda baska bısede alcam :D okullar acılıyor falan telefona su an cok para veremem bırıktırmeyıde dusunmuyor c5-03 baydı beni

- - - Eklendi - - -

dediğim gibi galaxy young s6310 yani yeni nesilde subway surfers temple run falan kasmadan rahat açarsa alıyım

Sarangni

Sarangni

Üye
Alıp pişman olacağına iki ay daha bekle para biriktip daha iyi bir cihaz al.

Young iyi gibi ama ekran küçük. Oyunlarda seni tatmin etmez. Çözünürlükte 256k kesinlikle yetersiz.

Android iyi ve orta düzey donanıma sahip cihazlarda performanslı oluyor. 2 yıllık tecrübeye dayanarak diyebilirim ki 2 cihazda almaya değmez.

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
D

Son düzenleme: