Kendi başınıza ve özellikle bir grup çalışması yapmadan C++, C#, Delphi ve Python ile bir sonuca varamazsınız ki, bu programlama dillerinin gerekli kaynak kodları vardır. Videoda ki örnek ise açık kaynak kodlu bir Android projesidir. Yani çoğu programlama dillerini barındırdığından dolayı en iyi şekilde derlenip toplanmış bir açık kaynak kodlu programdır. Yani herhangi bir programlama dili bilmeksizin, bu açık kaynak kodları ile istediğiniz herşeyi oluşturmak mümkündür. İngilizce bilseniz bile, mantığını kavrayamadıktan sonra bir sonuca ulaşamazsınız. Bunun için mutlaka grup çalışması gereklidir. Onun için grubu kurarsanız yardımım da olur.![]()

valla android sdk diye birşey var ne oldugunu anlamaya calışıyorum ayrıca burda birşeyler var herhaldeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[sıze=1]----------eklendi @ 18:32:46 ---------- yazıldı @ 18:30:22 ----------[/sıze]
burdan video var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[sıze=1]----------eklendi @ 18:54:02 ---------- yazıldı @ 18:32:46 ----------[/sıze]
ben buldum yolunu şuan müsait degilim başlıcam
şu programlar kurulacakmış kurulumunu buldum fakat forum diye yazmıyorum
program yapmayı gösteren bir yerde buldum oda frum mesela resim
[ımg]http://img808.imageshack.us/img808/6683/res4.png[/ımg]
[ımg]http://img808.imageshack.us/img808/6683/res4.png[/ımg]
türkçeleştirmeyi yaparız kodları bulabirsek program bile yapılabilir baya calışmak lazım üzerine ama
yaw bnm verdigim linklerdeki programlarla android program yapılıyo zor aşama bende cözmeye calışıyorum hazır kodları kullanıyorum program C:\Users\admin\workspace klassörüne oluşuyor fakat dosyaları apk yapmaya çalışıyorum yaptımmı çalışşacakmı bilmiyorum çok karışık ve inglizce

benide gruba alır mısınız

2 yılda 24 mesaj amavalla anladığım kadarıyla kurdunuz takımı hayırlı olsun kendi rom unuzu yaparsınız artık

inşben yeterince aktif biriyim zaten gruba katılmak neden bu kadar zor anlamıyorum siz bilirsiniz

2 yılda 24 mesaj ama
inş![]()
)))yanlış cevap vermissin tam tersi olmuş)))