Android Takımı Oluşturalım mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

??

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sh0ck

sh0ck

Üye
İngilizce sıkıntım çok yok.. :)

Android bilgimde yeni olmama rağmen fena değil.. Müsait oldugum sürece yardıma hazırım.

Ama Bu forumda pek androide ilgi yok :).

AYNA

AYNA

Üye
video çok güzel ama bu hangi dil anlayamadım ben?
c#.delphi,c++ hiç biri değil.
hangi kodlama diliyle yazılıyor acaba?

calis84

calis84

Üye
bence gercekten süper olur. Android konusunda pek fazla bir kenetlenme yok.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Kendi başınıza ve özellikle bir grup çalışması yapmadan C++, C#, Delphi ve Python ile bir sonuca varamazsınız ki, bu programlama dillerinin gerekli kaynak kodları vardır. Videoda ki örnek ise açık kaynak kodlu bir Android projesidir. Yani çoğu programlama dillerini barındırdığından dolayı en iyi şekilde derlenip toplanmış bir açık kaynak kodlu programdır. Yani herhangi bir programlama dili bilmeksizin, bu açık kaynak kodları ile istediğiniz herşeyi oluşturmak mümkündür. İngilizce bilseniz bile, mantığını kavrayamadıktan sonra bir sonuca ulaşamazsınız. Bunun için mutlaka grup çalışması gereklidir. Onun için grubu kurarsanız yardımım da olur. :)

berkcombil

Üye
Elbette olsun.Ben de görev almak isterim:d:Özellikle popüler android telefonların üzerine eğilinirse çok süper olur:aha:

samety500

samety500

Üye
inş yararlı olur

AYNA

AYNA

Üye
Kendi başınıza ve özellikle bir grup çalışması yapmadan C++, C#, Delphi ve Python ile bir sonuca varamazsınız ki, bu programlama dillerinin gerekli kaynak kodları vardır. Videoda ki örnek ise açık kaynak kodlu bir Android projesidir. Yani çoğu programlama dillerini barındırdığından dolayı en iyi şekilde derlenip toplanmış bir açık kaynak kodlu programdır. Yani herhangi bir programlama dili bilmeksizin, bu açık kaynak kodları ile istediğiniz herşeyi oluşturmak mümkündür. İngilizce bilseniz bile, mantığını kavrayamadıktan sonra bir sonuca ulaşamazsınız. Bunun için mutlaka grup çalışması gereklidir. Onun için grubu kurarsanız yardımım da olur. :)

algoritma kurmaktan bahsediyorsun dimi :D
c# ya da delphi ile bir android program yazmam mümkün mü?

ozggurr

ozggurr

Üye
Yav arkadas, bu isin egitimini ciddi bir sekilde almamissaniz program yazmaniz omrunuzu alir... Oyle kolay degil o dediginiz..

61semih

61semih

Üye
valla android sdk diye birşey var ne oldugunu anlamaya calışıyorum ayrıca burda birşeyler var herhalde

[sıze=1]----------eklendi @ 18:32:46 ---------- yazıldı @ 18:30:22 ----------[/sıze]

burdan video var

[sıze=1]----------eklendi @ 18:54:02 ---------- yazıldı @ 18:32:46 ----------[/sıze]

ben buldum yolunu şuan müsait degilim başlıcam

şu programlar kurulacakmış kurulumunu buldum fakat forum diye yazmıyorum

program yapmayı gösteren bir yerde buldum oda frum mesela resim

[ımg]http://img808.imageshack.us/img808/6683/res4.png[/ımg]

[ımg]http://img808.imageshack.us/img808/6683/res4.png[/ımg]

türkçeleştirmeyi yaparız kodları bulabirsek program bile yapılabilir baya calışmak lazım üzerine ama

yahu ıyı hosta bunun bır standartı yok ve burdakı sıtedekı resımlerde pspad programı ıle kodların neresını değiştirecegımız belırtılmemıs resımde belırtmemısler yanı ve resımdekı gıbı kod gelmedı bana ornegın bundan bır standartı yok dedım.zor bırsey degıl fakat ufak bı yerde takılıyor ınsan ıste

nexpow

nexpow

Üye
yaw bnm verdigim linklerdeki programlarla android program yapılıyo zor aşama bende cözmeye calışıyorum hazır kodları kullanıyorum program C:\Users\admin\workspace klassörüne oluşuyor fakat dosyaları apk yapmaya çalışıyorum yaptımmı çalışşacakmı bilmiyorum çok karışık ve inglizce

61semih

61semih

Üye
yaw bnm verdigim linklerdeki programlarla android program yapılıyo zor aşama bende cözmeye calışıyorum hazır kodları kullanıyorum program C:\Users\admin\workspace klassörüne oluşuyor fakat dosyaları apk yapmaya çalışıyorum yaptımmı çalışşacakmı bilmiyorum çok karışık ve inglizce

biz ilkonce var olan programları bır turkceye cevırebılelımde program yazmak sona kalsın :)

nexpow

nexpow

Üye
:d::d::d::d::d::d:

oguz1721

Üye
benide gruba alır mısınız

oguz1721

Üye
ben yeterince aktif biriyim zaten gruba katılmak neden bu kadar zor anlamıyorum siz bilirsiniz

Uruloki

Uruloki

Üye
valla anladığım kadarıyla kurdunuz takımı hayırlı olsun kendi rom unuzu yaparsınız artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt