Android Tablet

Sponsorlu Bağlantılar

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Android Tablet
Merhaba sayın yönetim :) ( @EroL @Ozan @papakudioflu @Reşwan
Aklıma daha Admin mertebesinde isim gelmiyor.
Android Rom'la bölümünde alt bölüm olarak birde Android Tablet Rom'ları diye bölüm açsak?
Ben bilgisayar işi yapıyorum ve elime tablet romları geçiyor. Ancak gereksiz yerlere açıp kullanıcıların kafasını bulandırmak istemiyorum.
Elimize geçtikçe ekleyebileceğimiz bir bölüm oluştursanız?

Misal şu bölüme;

• Beğen
Tepkiler: EroL ve Ozan

Ozan

Ozan

Admin
Oldukça mantıklı, ilgili bölüm belirttiginiz yere açıldı.
Paylasımlarınızı bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve bLnmz
bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler @Ozan abi. Elimden geldiğince paylaşımları yapacağım. Umarım foruma faydalı olur :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici

benim aklıma şu da takıldı, samsung dan çıkan bir tablet için rom yapıldı, ve Android Romlar altında samsung romlar mevcut zaten, o zaman cep telefonu - tablet diye de bir ayrım yapılması gerekmez mi ?

bLnmz

bLnmz

Üye
    Konu Sahibi
benim aklıma şu da takıldı, samsung dan çıkan bir tablet için rom yapıldı, ve Android Romlar altında samsung romlar mevcut zaten, o zaman cep telefonu - tablet diye de bir ayrım yapılması gerekmez mi ?
Şöyle ki tablet bilgisayarların ROM'ları farklı. Bazı arkadaşlar işi çok iyi bilmediği için tablet romunu telefon, telefon romunu tablete yükleyebiliyor. Bu bölümde sadece tabletlerin Andorid ROM'ları paylaşılacak. Dolayısı ile arayan, aradığını kolaylıkla bulacak :)

Ozan

Ozan

Admin
Android Tablet ROM bölümünde en azından simdilik marka veya marka-model bazında konu ön eki etiketlemesi de yapıldıgında çok daha düzenli olabilecektir.

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007 ve bLnmz

Üst Alt