Android Tablet Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Android Tablet Önerisi
Selam Android'çi arkadaşlarım. Ben de iOS saçmalığından kurtulup Android'li bir tablet almaya karar verdim. Beklentilerim 10.1" olması, 720p mkv dosyaları rahat oynatabilmek, altyazı desteği (doğal olarak), 32+ gb hafıza, 1gb ram, microsd card slotu, usb host özelliği (ntfs de olsun ama).
Şimdi bulduğum 4 tablet var, Samsung Galaxy Tab 10.1, Sony Tablet S, Asus EeePad Transformer, Motorola Xoom. Motorola Xoom, istediğim özellikleri sağladığı için bir adım önde benim için. Asus EeePad Transformer ise klavye'den kazanıyor. Sony Tablet S ise PlayStation senkronizasyonu ile avantajlı. Samsung Galaxy Tab 10.1 de Samsung Apps koleksiyonundan. Kullananlar bana söyleyebilirler mi hangisinden memnunlar, ve neden? Lütfen bence bu, bence şu diye mesaj atmayın, yardımcı olun :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Bende Galaxy Tab var, kullanışsız. Sony Tablet S'in multimedya özellikleri çok iyi ve tasarımı harika. Motorola Xoom ise çok güçlü donanıma sahip. Yakında 4 çekirdekli tabletler gelecek onları bekle.

• Beğen
Tepkiler: cortex47
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Bende Galaxy Tab var, kullanışsız. Sony Tablet S'in multimedya özellikleri çok iyi ve tasarımı harika. Motorola Xoom ise çok güçlü donanıma sahip. Yakında 4 çekirdekli tabletler gelecek onları bekle.

Yok param yok o kadar :) şimdi benim elimde iPad 64gb WiFi var, takas yapmayı düşünüyorum. Tablet S'in tasarımı gerçekten kendine çekiyor. Peki Galaxy Tab neden kullanışsız sizce? Bir de sizinkisi 7" olan mı?

Del Rey

Del Rey

Üye
Evet, 7" olan. Bir yakınımda 10" var. Kullandım, ana ekran geçişleri (Honeycomb yüzünden mi bilmem ama) çok kasıyor. Çok yavaş. Alınmaz.

• Beğen
Tepkiler: cortex47
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Android tabletler çok kasıyor ve yavaş çalışıyor.En iyi tablet iPad 2 Wi-Fi,3G dir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Asus Padformer
Samsung Galaxy Tab 10.1
Motorola Xoom
Sony Tablet S

bak bunlara bi fiyat olarak ben galaxy tab 10.1 almayı düşünüyorum

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4295528][COLOR=black][B]Android tabletler çok kasıyor ve yavaş çalışıyor.En iyi tablet iPad 2 Wi-Fi' Alıntı:
----------Eklendi @ 17:43:44 ---------- Yazıldı @ 17:42:46 ----------

[/COLOR]
Asus Padformer
Samsung Galaxy Tab 10.1
Motorola Xoom
Sony Tablet S

bak bunlara bi fiyat olarak ben galaxy tab 10.1 almayı düşünüyorum

kardeş teşekkür ediyorum yardım etmeye çalıştığını biliyorum da, hiç mi okumuyorsun girişteki yazımı? zaten ben bunları biliyorum. sadece kullanıcılarından tavsiyelere ihtiyacım var.

hasan0338

Üye
Galaxy tab bence çünkü diğerlerine göre daha güçlü 1.4 ghz 'lik işlemcili çıktı hem de işlemcisinin markası da iyi.

cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy tab bence çünkü diğerlerine göre daha güçlü 1.4 ghz 'lik işlemcili çıktı hem de işlemcisinin markası da iyi.

galaxy tab 10.1'in işlemcisi diğerleriyle aynı. NVidia Tegra 2 hepsi. her biri 1.0 ghz. demek istediğiniz overclock yapılabilme durumuysa, hepsi root'lanıp overclock yapılabilir kanımca...

fnldstntn

Üye
Asus EeePad Transformer prime bir bak tagra 3 lü 4 çekirdekli işlemci ve android 4 lü...

Türe

Türe

Üye

motorolanın tabletini tercih ederim ben olsam ama az daha bekleyip iyi bişeyler alabilirsin ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
cortex47

cortex47

Üye
    Konu Sahibi
Beklemek derken, ben bu tableti para verip almayacağım. bu saatten sonra tablete para veremem. çok çok güçlü bir şey istemiyorum, o yüzden fazladan para verip transformer prime almama gerek yok. takas yapmayı düşündüğüm için bunlar arasında kaldım. 2. el fiyatları birbirine yakın çünkü.

----------Eklendi @ 18:24:18 ---------- Yazıldı @ 18:23:54 ----------

yazıyı okumayı denedin mi?

Bence Sony Tablet al.

sizce neden sony tablet s almalıyım? usb otg özelliği var mı?

----------Eklendi @ 18:32:09 ---------- Yazıldı @ 18:24:18 ----------

son olarak 2 şey ekleyeyim. xoom satıcısı buldum, kafa kafaya benim iPad'le takas edebileceğini söyledi. ben haftaya cuma-pazar arası istanbula gideceğimden o zaman görüşürüz dedim. sizce ne yapmalıyım?
konumuza dönersek, sony tablet s'te playstation oyunlarını çalıştırabilme gibi bi özellik var, hatta bluetooth ps3 koluyla bile oynanıyor (bence harika bir özellik). peki bu özellik diğer android tabletlere de portlanabilir mi?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
iPad 2 çok pahalı, kimse iPad ile takas etmez. 3g'ye ihtiyacım yok, ayrıca iOS'tan nefret ettim iPad kullandıkça, iPad istemiyorum yani.

----------Eklendi @ 17:43:44 ---------- Yazıldı @ 17:42:46 ----------

kardeş teşekkür ediyorum yardım etmeye çalıştığını biliyorum da, hiç mi okumuyorsun girişteki yazımı? zaten ben bunları biliyorum. sadece kullanıcılarından tavsiyelere ihtiyacım var.

özür unutmuşum :)

samochu

samochu

Üye
arkadaşım ben 2 ay dır araştırıyorum en sonunda şu özellikte olanı buldum ki zaten videosunu da seyredince gerçekten özelliğinin mükemmel olduğunu anlayacaksın uzun lafın kısası linklere tıkla bak bi senin samsung dan bile daha hızlı :)
Sistem
İşlemci: Çift Çekirdekli Cortex A9 1.5Ghz (Amlogic8726-M6) (Üç kat daha hızlı)
Ram : 1GB DDR3 1333Mhz (İki kat daha hızlı)
Ekran Kartı : MALI 400 512 MB

İşletim Sistemi : Android 4.0 ICS
Dahili Hafıza : 16GB
Wifi : Kablosuz Ağ 802.11b/g/n
G Sensor: 3 Eksenli X,Y,Z

Kamera : Önde 2MP kamera Arkada 5MP
Ekran : 7" (1280x800) IPS Kapasitif 1600 touch screen (Renkler daha canlı ve gerçeğe yakın gözükür)
Multitouch: Aynı anda 5 nokta algılama özelliği
HDMI 1.4 : TV, projeksiyon ve bilgisayar monitörü gibi HDMI girişi olan cihazlara bağlayabilirsiniz. ( HD çıkış destekler.)
Bluetooth 2.1

Boyutlar :
Boyutlar: 191*125*10 mm - Sadece 10mm ve Metal Kasa

Ses
Dahili Haoparlör / Kulaklık Çıkışı / Mikrofon / MP3, WMA, 3GP, WAV gibi temel formatları destekler.

Video - Film
Divx destekler. İnternet sitelerinde video izleyebilmeniz için Flash desteği vardır.
2160P HD Film izleyebilirsiniz. Aşağıdaki formatları ve daha fazlasını destekler :
MP4, AVI ( XVID,H.263,DIVX) 3GP, RMVB, MKV, WMV, MOV

Diğer Özellikler
32 GB'ye kadar Micro SD Kart destekler.
3 Eksenli yer çekim sensörü.
3G USB Modem destekler.
Flash 11.1 desteği, Mini USB

Oyun
MALI 400 512 MB Grafik işlemci ile 3D gerektiren oyunlarda ve internet gezerken renk kalitesinde muhteşem performans!
Office Yazılımları
Ofis yazılımları ücretsiz ve yüklü olarak gelmektedir.
(Word, Excel,PPT,PDF, ve TXT)

E-Kitap Özelliği
En yaygın ekitap formatlarını destekler: TXT, CHM, UMD, PDB, PDF

Batarya
Batarya tam dolu 10 saate kadar. (Video izlerken)

VİDEO YU KESİN SEYREDİN

- - - Eklendi - - -

fiyatıda 350 tl :) civarı aksesuar alırsan 390 ı bulur deri kılıflı klavye otg kablosu ekran koruyucu jelatıni 390 tl idi :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Sony Tablet S gerçekten çok güzel arkadaşım kullanıyor :)

nomad2323

Üye
ainol novo flame aksdsuarlar dahil 359 gibi bişe ozellikleri harika