Samsung SM-T585 tablet GFXBench’de ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Samsung SM-T585 tablet GFXBench’de ortaya çıktı
Samsung’un yeni bir tableti olarak SM-T585 çok yakında resmi olarak duyurulabilir…



Samsung, 2016’ya yeni duyurularla girerken, tablet pazarı için de CES 2016’da yeni bir tablet modelini gün yüzüne çıkarmıştı. Samsung Galaxy TabPro S adı ile gelen bu tabletin ardından yeni başka tabletler de duyurulmaya hazırlanıyor.



Güney Kore devinin yakın zamanda duyuracağına inanılan yeni cihazlarından Samsung SM-T585, GFXBench adındanki benchmark veri tabanında ortaya çıktı. GFXBench üzerinden ayrıca tabletin bazı teknik özellikleri de görülebilmekte.

Samsung SM-T585 tablet, baktığımızda 10″ büyüklüğünde dokunmatik ekran ile geliyor ve cihazın ekran çözünürlüğü de 1920×1200 piksel Full HD olmakta. Yeni tabletin yonga seti ise 1.7Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli Cortex-A53 tabanlı işlemci ve Mali-T830 grafik işlemci içeren Samsung Exynos 7870 olarak belirlenmiş.

Yeni tablet ayrıca 2GB sistem belleği içeriyor ve cihazın dahili veri kapasitesi de 16GB olmakta. Samsung SM-T585’in arka yüzünde LED flaş desteği de içeren 8MP kamera yer alırken, ön kamerası ise 2MP olarak yer alıyor.

Henüz bu cihazın isminin ne olacağı belli olmazken, 10″ Samsung Galaxy Tab 5, yeni Galaxy Tab E ya da Galaxy Tab A modeli olabileceği kaydediliyor. Ayrıca yeni tabletin Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalıştığını da belirtelim.




Samsung SM-T585 tablet GFXBench’de ortaya çıktı - MaxiCep
 


Üst Alt