Uygulama android-symbian-linux-...... HANGİSİ İYİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
android-symbian-linux-...... HANGİSİ İYİ
EVET ARKADAŞLAR TAVSİYE LAZIM TEL DEĞİŞTİRCEM VONDER KULLANIODUM BAŞKA SEÇÇEM TERCİHLERİNİZİ YAZN 700-1000 TL FİYYAT ARALIĞI TŞKKKK:oke:

A3rman

A3rman

Üye
Android almanızı tavsiye ederim ... 1000 :tl: ya güzel android telefonlar var...

• Beğen
Tepkiler: panpalar
Kerim.

Kerim.

Üye
Wonder dan bi şikayetin mi var?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
İmzamdaki telefon listesine gözatmanı tavsiye ederim :good:

• Beğen
Tepkiler: panpalar
panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
yaa biraz iyi arıomda teşekkürler herkese

A3rman

A3rman

Üye
Bütçeyi 100-200 tl artırıp Samsung Galaxy Nexus almanızı önerebilirim ...

Euphoria-

Üye
Bütçeyi 100-200 tl artırıp Samsung Galaxy Nexus almanızı önerebilirim ...

Nexus zaten 1000 TL ama bence eskidi, google telefonu olması tabiki güncelleme desteği sağlıyor ama donanımı kötü...

O fiyata en iyi Xperia P alınabilir bence.

- - - Eklendi - - -

Ekleme: Android zaten linux altyapısını kullanır.

panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
linux nasıl iyi mi yani

-Emre

-Emre

Üye
Android zaten linux altyapili baska linux cihaz yok wonder guzl bence ama xperia p derim sola da olabilir

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

forcerecon

forcerecon

Üye
Ben symbian ve android kullanmış biri olarak androidi öneririm.Çünkü symbian yapabildiğinizin 5 kat fazlasını androidde yapabiliyorsunuz.Flash player,team viewer,çeşitli tarayıcılar,HD oyunlar ve daha fazlası.

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında symbiana adnroid gibi uygulama desteği verilse derdim sana symbian diyede ama malesef diyermiyorum

cortex47

cortex47

Üye
Android zaten linux altyapili baska linux cihaz yok wonder guzl bence ama xperia p derim sola da olabilir

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Yoo Meego da linux tabanlı.

- - - Eklendi - - -

ayrıca android mi symbian mı derseniz android.

panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
tüm herkes tercihini yazsın merak ettiğim linux??

- - - Eklendi - - -

tüm herkes tercihini yazsın merak ettiğim linux??

mancukya

Üye
Smybianin kötü sistem olduguna katilmiyorum. Symbian dokunmatik üzerine tasarlanmamis alal acele nokia tarafindan adepte edilmis yazilimdir sistem kaynaklarina yüklenmez.

1 Symbian eskiden tam anlamiyla nokia elinde degildi cok gec satin alindi
2 Symbiani sifirdan yazmak ve dokunmatik üzerine uyarlanmasi icin kac kereler nokia teklif yapiliyor calisanlar tarafindan cevap sürekli hayir oluyor sonra gec olsada Belle vs vs cikartilmaya kalkisildi
3 Nokia Symbiani hatalarina ragmen inatla düsük Ram, islemci ve grafik kartiyla cikartarak iyice darbe vurdu

Kendi acimdam son Symbian telim Nokia 5600 Xm yanilmiyorsam ismini 128 mb ram ile cikarmis nokia yani sistemde ne yaparsan yap kasmama derdi diye bir seyin cözümü yoktu o dönemlerde nokia Symbiani 1 ghz islemci, 512 ram ve iyi grafik kartlariyla cikartsa bugun burada olmazdi.
Linux ile android karsilastirma yapilamaz bir nevi Android Linux paketidir zaten Ics ve Jb ilede tekrardan Linux kernel yani cekirdegine dönüs yapmistir.
Symbian bence Nokianin pisligi, ne istedigini bilmemesi, okumus ama okulda bu alanda bilgisi sifir olan CEO lar yüzüne bu noktaya gelmistir. Windows mobile sariliyor diyleimki Metro ile Win 8 tuttu bu durumda bile karsisinda sistem tutarsa bir sürü rekabetcisi olucak bence iyi bir sistem olabilecek Symbiani Nokia yok etmistir.

epts

epts

Üye
eski bir n8 ci olarak söylemem gerekirse symbian geride. Çok fazla gelistirilemiyor.eğer çok kurcalanmayacaksa flash vs ,symbian tercih edilebilir. Gerçekten symbian ve android arasında çok kalite farkı var. En sağlıklı kararı iki sistemi kullanınca verebilirsin

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
aslında şu ana kadar yazılmış en kötü işletim sistemidir android tamamen yamalı bir bohça gibi.bu kadar çok tutulmasının tek sebebi ise iyi olduğundan dolayı deil tüm lisansların kırılmasına olanak tanıdığı için.hiç bi yazılım şirketi androide verdiği destekten kazanç sağlayamdı çünki lisansları hep kırılıyor(adil kullanıcılar hariç) bu yüzden yavaş yavaş destekleini çekmeye yöneliyorlar.bunlardan biride adobe hatta ücretsiz sunduğu flaş playeri bile çekti içeriğiyle çok oynandığı için yakında android symbiandan daha beter olacak yapa yanlız kalacaktır.htc bile bu yüzden windows phone ye heçiş yapmaya hazırlanıyor.yani hızlı yükseldi ama düşüşü kötü olacak android in....

epts

epts

Üye
aslında şu ana kadar yazılmış en kötü işletim sistemidir android tamamen yamalı bir bohça gibi.bu kadar çok tutulmasının tek sebebi ise iyi olduğundan dolayı deil tüm lisansların kırılmasına olanak tanıdığı için.hiç bi yazılım şirketi androide verdiği destekten kazanç sağlayamdı çünki lisansları hep kırılıyor(adil kullanıcılar hariç) bu yüzden yavaş yavaş destekleini çekmeye yöneliyorlar.bunlardan biride adobe hatta ücretsiz sunduğu flaş playeri bile çekti içeriğiyle çok oynandığı için yakında android symbiandan daha beter olacak yapa yanlız kalacaktır.htc bile bu yüzden windows phone ye heçiş yapmaya hazırlanıyor.yani hızlı yükseldi ama düşüşü kötü olacak android in....
. Şu anda symbian da yapılıp android de yapılamayan şey ne. Android ne zaman düşüş yaşar bilemiyorum. Ama her şeyi zamanında kullanmak gerek. Bir zamanlar symbian kullanıp şimdi android kullandığım gibi. Gerçekten ya symbian çok fakir yada gelistiricileri işi bilmiyor.

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
ben android hiç kullanmadım şuan tel.im n8 belle kullanıyorum.
Aslında gs3 ü çok zamandır bekliyorum ama okadar çok şikayet varki şikayetimvar.com da cesaret edipte bir türlü alamdım bi sıkıntı yaşarım die nokıa olsa çoktan alırdım hiç düşünmeden daha öncede yaptığım gibi ve hiç pişman olmadım çünki nokıa malının arkasında ve tam destek veriyor gerçi hiçte gerek kalmadı adamlar kaliteli yapıyor mallarını.

panpalar

panpalar

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler herkes cevabını yazabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt