Android Ses Kalitesini Arttirma ve Ses Yukseltme İcin Uyguama ?
Arkadaslar basliktaki gibi bir uygulamaya ihityacim var acaba boyle bir uygulama var mi birde bu Beats Audio veya DTS olayini telefonuma nasil yukleyebilirim GM Discovery stock ROM da DTS vardi ama Custom ROM da yok ( bendeki ) bazi custom ROM larda var bunu nasil kendi cihazima yukleyebilirim simdiden tesekkurler
Cm11 kullanıyorsanız system etc mixer_paths.XML dosyası düzenlenerek ses yüksekliği artırılıyor. Ses kalitesi ise viper4android de gerekli ayarlar yapıldıktan sonra muhteşem bir şekilde kaliteli doygun bir ses oluyor..
Cm11 kullanıyorsanız system etc mixer_paths.XML dosyası düzenlenerek ses yüksekliği artırılıyor. Ses kalitesi ise viper4android de gerekli ayarlar yapıldıktan sonra muhteşem bir şekilde kaliteli doygun bir ses oluyor..
Telefon hafızasında viper4android diye klasör olacak. İçine gir profil klasörü olacak. Sana verdiğim linkteki klasörü profile klasorune at programdan da load profile diyip benim ayarları secersin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Viper4android aktiflestirdin dimi ? Driver felan yukledin yani ayarlar dan.
Telefon hafızasında viper4android diye klasör olacak. İçine gir profil klasörü olacak. Sana verdiğim linkteki klasörü profile klasorune at programdan da load profile diyip benim ayarları secersin.
Rica ederim .eğer basslar çok az geliyorsa ayar dan resimdeki gibi değiştirin neutral yapın. Bu ayarlar gözükmesi için sağ üst 3 nokta butonu ile ayarlar dan en ustte switch .... Birşey yazıyor onunla daha fazla ayar açılıyor.