kullanıcıadları
Üye
Google a kolay kolay bir şey olmaz dolayısı ile androide de
Google sadece arama motorunda verdiği reklamlar sayesinde batmaz lakin bu Android'in hep iyi durumda kalacağını göstermiyor.Doğrusunu söylemek gerekirse Google işletim sistemi yazma konusunda bir Microsoft değil.
Chrome OS vardı birde değil mi
android 5 yıla ölecek ölünce mesajımı alıntı yapıp canlandırırsınız
SIII yapmışsın sonunda.. C6-01 noldu görücüye çıkarttınmıaynen ole hem bizim gibi telefonu kurcalayan birileri oldukça hiç duşmez
15 yıl sonra mı ? akıl sağlığın yerinde mi kardeş?
ben pc ye android attım bir arane olacağını kimse bilemez de android fazla yayıldı bir zamanların kralı symbian bile bu kadar yayılmamıştı androidin satışlarını ne wp ne de başka bir sistemin fazla etkilemeyeceği ortada en azından uğruna ouya diye bir konsol bile çıkarılan bir sistem android bu kadar büyürken pc sektörünede adım atacağını kestirebilmek zor değil. Uzun lafın kısası android gittikçe büyümeye devam ediyor.
ben pc ye android attım bir ara
ne olacağını kimse bilemez de android fazla yayıldı bir zamanların kralı symbian bile bu kadar yayılmamıştı androidin satışlarını ne wp ne de başka bir sistemin fazla etkilemeyeceği ortada en azından uğruna ouya diye bir konsol bile çıkarılan bir sistem android bu kadar büyürken pc sektörünede adım atacağını kestirebilmek zor değil. Uzun lafın kısası android gittikçe büyümeye devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?