Android oyun

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Android oyun
8gb hafıza kartım olsa 3.5gb'si film müzik olsa geri 4gb boş kalır. Bu alana nfsmw real racing vb gibi kaliteli oyunlardan kaçtane yüklüyebiiilirim?

Emip

Emip

Üye
500 mb den azsa 8 oyun 1 gb ise 4 oyun boyutuna göre değişir :)

• Beğen
Tepkiler: bebes_2
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Belli bir yerden sonra yükleyemezsin yani tamamen dolduramazsın ama ort. 4 oyun eder

Emip

Emip

Üye
o zaman kaliteli oyun olmaz kardeşim yani yinede sen bilirsin

- - - Eklendi - - -

o zaman kaliteli oyun olmaz kardeşim yani yinede sen bilirsin

eren3546

eren3546

Üye

500mb çok fazla değilmi ya :( ben 20 tane falan yüklemek istiyordum :(

- - - Eklendi - - -

Nette nfsmw.apk yazdım 12mb yazdı.

12mb apk dosyasi wifi ile data dosyasinida indirdiginde 1.20gb oluyor 12mb wos wanded yok

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

12mb apk dosyasi wifi ile data dosyasinida indirdiginde 1.20gb oluyor 12mb wos wanded yok

:( bu android oyunları açmak için sadece apk dosyasını yüklemek lazım değilmi. Hafıza kartına girip apk dosyasına tıkladığımız zaman oyun açılmıyacakmı?

kankka

Üye
12 mb most wanted nerde görülmüş kardeş sanırım sen s60v5 den transfer oluyorsun :-D

restmod

restmod

Üye

:( bu android oyunları açmak için sadece apk dosyasını yüklemek lazım değilmi. Hafıza kartına girip apk dosyasına tıkladığımız zaman oyun açılmıyacakmı?

Cogu oyun sadece apk ama yuksek grafiklere sahip oyunlarin ek olarak datalari var oyuna gore degisir bu 2gbta kadar cikabilir

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
12 mb most wanted nerde görülmüş kardeş sanırım sen s60v5 den transfer oluyorsun :-D

:D ben şuanda s40 kullanıyor. .jar. Googleye nfsmw.apk yazmıştım üst sitelerden birinde 12mb yazmıştı bende sevinmiştim. O heralde nfsmw12 değil.

- - - Eklendi - - -

Cogu oyun sadece apk ama yuksek grafiklere sahip oyunlarin ek olarak datalari var oyuna gore degisir bu 2gbta kadar cikabilir

oyun koleksiyonu yapmak hayal oldu :(

- - - Eklendi - - -

Az önce real racing 3 e baktım 6.1 mb :hmmm

Türe

Türe

Üye

:D ben şuanda s40 kullanıyor. .jar. Googleye nfsmw.apk yazmıştım üst sitelerden birinde 12mb yazmıştı bende sevinmiştim. O heralde nfsmw12 değil.

- - - Eklendi - - -

oyun koleksiyonu yapmak hayal oldu :(

- - - Eklendi - - -

Az önce real racing 3 e baktım 6.1 mb :hmmm

Onun bir de data'sı var yaklaşık 1-1.5 gb kadar ;)

.caner.

.caner.

Üye

Sadece apk sı onlar.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Datasız oyun çalışmaz demi?
Sadece nfsmw real racing bide temle/subway yükliyecem o zaman. 1gb çok fazla ya 2 sene önce 1gb oyunu pc için yüklüyodum

.caner.

.caner.

Üye
Ayrica rootsuz dataları sd karta atılmaz diye biliyorum. Yani telefonun kendi hafizası olması lazım.

Türe

Türe

Üye
Ayrica rootsuz dataları sd karta atılmaz diye biliyorum. Yani telefonun kendi hafizası olması lazım.

Evet root lazım. Şimdilik sadece GT-9505 kodlu S4 ve Galaxy Mega'da taşınabiliyor.

.caner.

.caner.

Üye
Tamam saol ;)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
GMD rootsuz sd karta uygulama atabiliyor.
Bide gm değilde S3 olsaydı. Pcden sd karta açıp oynuyamazmıydık ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt