500 mb den azsa 8 oyun 1 gb ise 4 oyun boyutuna göre değişir![]()
ben 20 tane falan yüklemek istiyordum 
Zaten hemen yüklemiyeceğim andro. tel yok daha öylesine sordumo zaman kaliteli oyun olmaz kardeşim yani yinede sen bilirsin
- - - Eklendi - - -
o zaman kaliteli oyun olmaz kardeşim yani yinede sen bilirsin

Belli bir yerden sonra yükleyemezsin yani tamamen dolduramazsın ama ort. 4 oyun eder
. Taşınabilir hdd şart oldu 
500mb çok fazla değilmi yaben 20 tane falan yüklemek istiyordum
- - - Eklendi - - -
Nette nfsmw.apk yazdım 12mb yazdı.
12mb apk dosyasi wifi ile data dosyasinida indirdiginde 1.20gb oluyor 12mb wos wanded yok
bu android oyunları açmak için sadece apk dosyasını yüklemek lazım değilmi. Hafıza kartına girip apk dosyasına tıkladığımız zaman oyun açılmıyacakmı?
bu android oyunları açmak için sadece apk dosyasını yüklemek lazım değilmi. Hafıza kartına girip apk dosyasına tıkladığımız zaman oyun açılmıyacakmı?
12 mb most wanted nerde görülmüş kardeş sanırım sen s60v5 den transfer oluyorsun :-D
ben şuanda s40 kullanıyor. .jar. Googleye nfsmw.apk yazmıştım üst sitelerden birinde 12mb yazmıştı bende sevinmiştim. O heralde nfsmw12 değil.Cogu oyun sadece apk ama yuksek grafiklere sahip oyunlarin ek olarak datalari var oyuna gore degisir bu 2gbta kadar cikabilir

ben şuanda s40 kullanıyor. .jar. Googleye nfsmw.apk yazmıştım üst sitelerden birinde 12mb yazmıştı bende sevinmiştim. O heralde nfsmw12 değil.
- - - Eklendi - - -
oyun koleksiyonu yapmak hayal oldu
- - - Eklendi - - -
Az önce real racing 3 e baktım 6.1 mb![]()
Ayrica rootsuz dataları sd karta atılmaz diye biliyorum. Yani telefonun kendi hafizası olması lazım.
Evet root lazım. Şimdilik sadece GT-9505 kodlu S4 ve Galaxy Mega'da taşınabiliyor.
Bizim s4 lerde olma ihtimali yohmi ? Rootsuz.