Çeşitli Android Oyun ve Uygulama İstekleri Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
GB de aciliyodu bi surum denemistim ama jb de hic denemedim :) Denedigin apklari gb ye geri donup dene bence sorun tr jb de olabilir eskidi artik o da :)
Âlim Adam :D ben Tr JB dw daha önce oynuyordum o zaman anabant sürümü XXME7 idi... Ondan da bi sıkıntı çıkacağını sanmıuordum :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Kardeşim oyuna gir ev tuşuna basarak oyundan çık. Sonra ev tuşuna basarak son uygulamalardan minecrafta tıklayıp öyle girmeyi dene. Wonder da jb kullanırken ben öyle giriyodum bir tek.

Bu mouse imleci olan uygulamalar play store da olabilir fakat videoyu çeken kişi Screencast Video Recorder uygulaması ile çekmiş bu mouse imleci uygulamanın bir özelliğidir. Farklı şekilde imleçler var uygulamanın içinde video çekerken nereye tıkladığınız belli olsun diye.
mmm... bu sefer buldum o da otg kablo ile gerçek mouse bağlaman gerekiyor...

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
O zaman mouse imleci siyah oluyor sanırım. Screencast programında direk dokunmada çıkar imleç

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
mmm... bu sefer buldum o da otg kablo ile gerçek mouse bağlaman gerekiyor...
Ayrıca minecrafta hiç girmiyo oyuna tıkladığım gibi tel donuş gibi oluyor 5-6 sniye sonra durduruldu diyor...

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Mini Lyrics Yada Lrc Hazırlanabilen Bir Proğram Varmı Lrc Generator Sitesi Gibi ?

tutas_tee

tutas_tee

Üye
gt racing 2 grafikler berbat diyorsan sen piyasada baska araba yarisi arama bosa bulamazsin.

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
gt racing 2 grafikler berbat diyorsan sen piyasada baska araba yarisi arama bosa bulamazsin.
Kardeş yanılıyorsun. Piyasada kaliteli yarış oyunu sadece gt racing 2 değil. Most wanted'da kaliteli yarış oyunlarından biri.

slmks

slmks

Üye
rica etsem biriniz calisan ve lisans hatasi vermeyen bi Football Manager 2014 linki verebilir mi?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bana Bu Bu Uygulamayı Bulabilirmisin

BornToKill

BornToKill

Üye
tower defance tarzi güzel oyun önerebilicek varmi gemcraft tarzi

58lanet65

58lanet65

Üye
Dead Tigger 2 offline.apk yokmu :(

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
(The Walking Dead: Season One v1.05)
Bu Oyunun Apk+Sd Dosyalarını ZippyShare Linkini Bulabilirmisin ?

danismaz61

Üye
bu program ve pro anahtar son sürümü bulabilir misiniz şimdiden teşekkürler.

Incisiker

Üye
Kardeşim bana man of steel i bulabilirmisin

wolf94

wolf94

Üye
samsung galaxy ace için çalışan need for speed olabilir veya asphalt linki atar mısın ?

susanoo

Üye
İnjustice bütün karakterlerin acik olduğu apk var mi ?

Üst Alt