Çeşitli Android Oyun ve Uygulama İstekleri Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

kerem28yuksel

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Sortlu_kral ve The Shadow

Inception-6-

Üye

datayı wifi ile yükle

Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Buz devri maceraları (ice age adventures) v1.0.1d mod var mı acaba ?

Inception-6-

Üye
Apk
obb

patch

apkyi yükle obb dosyalarını 1 klasöre koy çıkar çıkan klasörü android obb a koy sonra patch yi çıkarıp obb a koyduğun klasörün içine at

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Modern Combat 5 v1.0.1c apk obb + DLC

KayraBey

KayraBey

Üye
Bana telefonun ses çıkışını artıracak bir uygulama lazım. Ne önerirsiniz?

Müzik oynatıcı istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Telefon çalarken ses yeterli gelmiyor. Gürültülü ortamlarda duyamıyorum da...

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Telefonda root varsa Xposed Installer'dan GravityBox yükleyip sesi arttırabilirsin abi.

• Beğen
Tepkiler: Dede
mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Bana telefonun ses çıkışını artıracak bir uygulama lazım. Ne önerirsiniz?

Müzik oynatıcı istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Telefon çalarken ses yeterli gelmiyor. Gürültülü ortamlarda duyamıyorum da...
Buradan programı indirin:

Kullanımı: Uygulamayı açtığınızda resimdeki gibi görüntü karşınıza çıkacaktır. Hepsine sırayla şu ayarları uygulayın; EQ settings'te good quality seçin, diğer tüm ayarları maksimuma getirin farkı göreceksiniz. Maksimumda hoparlorden patlak bir ses geliyorsa hepsini 8 veya 10 yapın.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Buradan programı indirin:

Kullanımı: Uygulamayı açtığınızda resimdeki gibi görüntü karşınıza çıkacaktır. Hepsine sırayla şu ayarları uygulayın; EQ settings'te good quality seçin, diğer tüm ayarları maksimuma getirin farkı göreceksiniz. Maksimumda hoparlorden patlak bir ses geliyorsa hepsini 8 veya 10 yapın.

Olmuyor. Ses iyice kısılıyor. Hiç bir artış yok maalesef...

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir yöntem bilmiyorum maalesef...

Üst Alt