kerem28yuksel
Üye
Hatirladim seni bi ara kavga etmistikNeden biraktin ?
![]()
birakma sebebim 3-4 ay once belkide daha fazla konular ölüydü baska forumu kullanıyorum aktif olarak
ama ondada 4 gunluk engel yedim 
Hatirladim seni bi ara kavga etmistikNeden biraktin ?
![]()
birakma sebebim 3-4 ay once belkide daha fazla konular ölüydü baska forumu kullanıyorum aktif olarak
O forumda isteğini yerine getirmediler mi?![]()
![]()

ordan korsan bilmemnesinde ban atiolarO forumda isteğini yerine getirmediler mi?![]()

Beyler bana modern combat 3 apk ve obb dosyası lazım bi yardımcı olurmusunuz lütfen
TeşekkürlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
datayı wifi ile yükle
Buz devri maceraları (ice age adventures) v1.0.1d mod var mı acaba ?
fakat bu normal ben mod lu istemiştimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

1.1.3 surumu varmi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
datayı wifi ile yükle
1.1.3 surumu varmi?
Zahmet olmazsaVar ama onda otomatik indirme yok obb dosyası lazım istersen veriyim linkini
Buradan programı indirin:Bana telefonun ses çıkışını artıracak bir uygulama lazım. Ne önerirsiniz?
Müzik oynatıcı istemiyorum yanlış anlaşılmasın. Telefon çalarken ses yeterli gelmiyor. Gürültülü ortamlarda duyamıyorum da...
Başka yolu yok mu?Telefonda root varsa Xposed Installer'dan GravityBox yükleyip sesi arttırabilirsin abi.
Olmuyor. Ses iyice kısılıyor. Hiç bir artış yok maalesef...Buradan programı indirin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kullanımı: Uygulamayı açtığınızda resimdeki gibi görüntü karşınıza çıkacaktır. Hepsine sırayla şu ayarları uygulayın; EQ settings'te good quality seçin, diğer tüm ayarları maksimuma getirin farkı göreceksiniz. Maksimumda hoparlorden patlak bir ses geliyorsa hepsini 8 veya 10 yapın.