slangax
Üye
Android OS Veri Kullanimini KISITLAMA
sa arkadaslar iyi forumlar. 07/07/2013 tarihinde turkcell sosyal internet paketi aldim iceriginde SINIRSIZ facebook ve twitter ayrica yaninda ekstra 20 mb internet paketi yaziyordu.. ben sadece facebook a girip cikiyorum fakat interneti kapattigim zaman o ekstra verdigi 20 mb tan goturdugunu farkettim... turkcell canli hizmete sordum, turkcell bayilerine sordum, musteri hizmetlerine bile sordum bana verdikleri ortak cevap android kullanicisi oldugunuz icin telefonunuzda istem disi calisan uygulamalar var oldu.
baslarda inanmiyodum adamlari sucluyodum hepsini papagan gibi konusturuyorlar falan diyodum
ama internet kullanimi yapan uygulamalari gosteren bi uygulama yukledim dedikleri dogruymus inandim. fakat bu uygulamada baktigim kadariyla gmail kullaniyor, facebook kullaniyor (o zaten normal), google play store ve android os + others diye bi uygulama varmis o kullaniyormus... gmail ve google play store'un mobil internet uzerinden internete erisimini engelledim ama android os + others diyen uygulamayi engelleyemiyorum...
android os uygulamasinin internete erisimini kisitlayabilecegim bir program var mi ?? en azindan 3g uzerinden baglanmasin..
telefonum samsung galaxy acec gt-s5830i rootsuz...
baslarda inanmiyodum adamlari sucluyodum hepsini papagan gibi konusturuyorlar falan diyodum
ama internet kullanimi yapan uygulamalari gosteren bi uygulama yukledim dedikleri dogruymus inandim. fakat bu uygulamada baktigim kadariyla gmail kullaniyor, facebook kullaniyor (o zaten normal), google play store ve android os + others diye bi uygulama varmis o kullaniyormus... gmail ve google play store'un mobil internet uzerinden internete erisimini engelledim ama android os + others diyen uygulamayi engelleyemiyorum...
android os uygulamasinin internete erisimini kisitlayabilecegim bir program var mi ?? en azindan 3g uzerinden baglanmasin..
telefonum samsung galaxy acec gt-s5830i rootsuz...