Android OS system app remover Sistemdeki Android Uygulamalarını Kaldırmak

Sponsorlu Bağlantılar

y.genc44

Üye
Vallahi ALLAH razı olsun senden çok işimi gördü ...

Arkadaşlar selah benim sorunum şu;

Ben mtk6589 iphone 5 clon kullanıyorum ve android 4.1.5 yüklü

Telefonunumu root ettim ve Mobileuncle programını kurdum daha sonra telefonun geldiğinhde kurulu olan kişiler lasörünü sildim bunu silince YEŞİL rekli olan telefon butonuda gitti şimdi telefon numarası çeviremiyorum ve telefonun arama klavyesi kişilerimi bulamıyor .

Tekrar eski haline getirmek istiyorum teşekkürleir.

(Fabrika verilerine döndürdüm ancak kişiler ve telefon butonları gelmedi)

halil.efkan

Üye
astro file manager dosyaları gösteren prgram androidte uygulamalara girin astro file managerin verileri temizle de istemediğin uygulamalar devre dışı oluyor benim sıkıntımda buydu sonunda buldum inanmıyosanız işlemi yaptıktan sonra android markete girin seçnekler uygulamalar bi sola kaydr ekranı tüm uygulamaya gel devre dışı kalan uygulamaları gör şuan çok mutlusunuz tesadüfen temizleyim dedim oldu sıkıldıkça temizleyin hızlanma var ramde artma az ama olsun hızlandı tlfn

niron

niron

Üye
teşekkürler dostum

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
teşekkür usta

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
berbat

marowak

Üye
telefonla beraber gelen 7digital , sound hound gibi saçma sapan programlarıda kaldırabiliyormu ??

- - - Eklendi - - -

astro file manager dosyaları gösteren prgram androidte uygulamalara girin astro file managerin verileri temizle de istemediğin uygulamalar devre dışı oluyor benim sıkıntımda buydu sonunda buldum inanmıyosanız işlemi yaptıktan sonra android markete girin seçnekler uygulamalar bi sola kaydr ekranı tüm uygulamaya gel devre dışı kalan uygulamaları gör şuan çok mutlusunuz tesadüfen temizleyim dedim oldu sıkıldıkça temizleyin hızlanma var ramde artma az ama olsun hızlandı tlfn

ram için clean master kullanıyorum mis gibi program

marowak

Üye
htc desire x te işe yaramıyor telefonla birlikte gelen programları kaldırdı gibi gözüküyor teli yeniden balşlatınca geri geliyor silinenler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

muratena

muratena

Üye
tşklerrr

123emin987

Üye
teşekkürler

esokmen

esokmen

Üye
:tşk:

sadem-

sadem-

Üye
kardeş yanlışlıkla sistemde yüklü indirmeler dosyasını sildim şimdi nasıl geri yyuklebilirim ? :-( :-(

Mücteba

Mücteba

Üye
tesekkurler

- - - Eklendi - - -

tesekkurler

ntquartex

ntquartex

Üye
Titanium backup kullanıyorum ben sisteme entegre gelen saçma sapan yazılımları silmek için.tabi root yetkisi almanız gerekiyor bootloader kilidini kaldırdıktan sonra...

sefo1

sefo1

Üye
indiremedim yardim apk sini verin lutfen

BurakTura

BurakTura

Üye
malesef bende system dosyalarını göstermiyor sadece superuser'i gösteriyor bu kadar

karslı19

Üye
arkadaslar bu uygulamayi nasil yukluyecemarkadaslar bu uygulamayi nasil yukluyecem

emre.koc

emre.koc

Üye
hocam link kırık

Üst Alt