Android OS system app remover Sistemdeki Android Uygulamalarını Kaldırmak

Sponsorlu Bağlantılar

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
Android OS system app remover Sistemdeki Android Uygulamalarını Kaldırmak
sistemde kaldırmak istediğiniz uygulamaları kaldırır.Standart uygulamalarıda kaldırı.Ayrıca kaldırmadan önce yedeğini alabilirsiniz. ROOT gerektirir.

sistemdeki uygulamaların yerini alabilecek uygulamalar yüklendikten sonra cihazdaki yerleşik uygulamalar kaldırılıp hem yer kazanabilir hem de ön-tanımlı uygulamayı değiştirebilirsiniz. Bu az da olsa cihaza hız kazandırır.

• Beğen
Tepkiler: ahmetsahin, Ferzan, Oby_ ve 4 diğerleri

oguzhangencel

Üye
sağ ol

fikrim

Üye
slm yalnız sistemdeki bazı programları silmek istiyorum.bu bizim yüklemiş olduğumuz programları kaldırıyor.sistemdeki programları kaldırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz .telefonum vadofon 945
saygılar.

m_selimkilic

Üye
tamam işte kardeş sistemdekinide kaldırıyor

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bu programın özelliği sistemdeki uygulamaları kaldırıyor olması.

KayraBey

KayraBey

Üye
Orjinal yazılım da sorunsuz çalışıyor mu?

şazenuş

şazenuş

Üye
    Konu Sahibi
Evet.ama root gerekir.

kartalizzma

Üye
çok işime yaradı çok teşekkür ederim. x10 mini de gereksiz turkcell uygulamalarından kurtuldum...

Necmati

Necmati

Üye
işte aradığım program.. :oke:

quitare

Üye
Arkadaşlar bu programda dahil bicok programla sistem dosyalarını silmeyi denedim.evet istediğim herşeyi çok güzel bi şekilde siliyorum.fakat telefonu tekrar baslattigimda sildigim herşey geri yuklenmis oluyo.kafayı yedirtti bana.yardım ederseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye
Arkadaşlar bu programda dahil bicok programla sistem dosyalarını silmeyi denedim.evet istediğim herşeyi çok güzel bi şekilde siliyorum.fakat telefonu tekrar baslattigimda sildigim herşey geri yuklenmis oluyo.kafayı yedirtti bana.yardım ederseniz çok sevinirim.
aynen bendede işe yaramadı bende hiç silmedi :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Root yapmadığım için program bende çalışmadı.

cosi

cosi

Üye
teşekkürler :oke:

worldholdon

Üye
ben azda olsa ingilizce bildiğim halde bu programı kullandım vede yanlışlıkla samsung klavye takımını sildim.fakat forumda root unistaller pro var o daha iyi gibime geldi.asıl demem o ki kullananlar dikkat etsin bence.

kkurdam

Üye
super teşekkurler cok iyi iş görüyor

atarax29

Üye
titanium hicbirine degismem

dodgerroger

dodgerroger

Üye
ben de bu uygulamayı yükledim root yaptıktan sonra önce Link 2 SD uygulamasıyla SD karta linkleyebilmiştim Systemapp Remover ile istediğin uygulamayı silebiliyorsun fakat hafıza da nedense pek bi değişiklik omadı 7 MB lık Skype uygulamasını sildim 1 MB yer acıldı.. kaparım açtım teli değişen bişey yok... anlamadım ben de telefon hamallıktan kurtuldu diodum ama olmadı tam istediğim gibi yine de iyidir..

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Root Explorer ile aynı şey yapılıyordu ama bunuda deniycem teşekkürler :)

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Hiç uğraşmayın root explorer yükleyin açın system/app ye girin sağ üstte mount rw ye tıklayın silin

Oby_

Oby_

Üye
Vallahi ALLAH razı olsun senden çok işimi gördü ...

Üst Alt