Android OS Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Android OS Bölümü
Önerim şu : Forumda S60 ,iphone, çin malı telefonlar, blackberry gibi telefonların bölümü var iken, bir Android OS işletim sisteminin paylaşım bölümü yok.Ben olmasını istiyorum.ya siz ?
( Başlık Değiştirilmiştir )

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bu cihazı ilk defa duyuyorum ... Yaygın olduğunu düşünmediğim için bence gerek yok .

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bende ilk defa duydum :ehe baya güzel telefon kullananı çoksa bölüm olabilir ...

Revengeful

Emekli Yönetici
cihaz yaygınlaştıktan sonra bölümü yapılır

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bolum olcaksa windows mobile android ve bu bolumlerin icinde alt katagorilerde de orn nexus olmali

Ozan

Ozan

Admin
Ayrı bir bölüm için yeterince kullanıslı ve paylasım sunulacak, bilgi verilecek bir sistem degil henüz.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
android bolumu fln niye yok ozan hocam

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Google Nexus'un işletim sistemi zaten android.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Öyleyse android bölümü açalım diye öneri yapsana ?
N73 bölümü açalım gibi bir şey oldu bu ...

OğuzcanAbi

Üye
güzel cihaz ama türkiyede yaygın deil galiba

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
Öyleyse android bölümü açalım diye öneri yapsana ?
N73 bölümü açalım gibi bir şey oldu bu ...
Tamam kızma yahu.Ben şöyle düşündüm : iphone bölümünün adı iphone os deil, yada iOS 4.bu niye android olsun ki diye düşündüm.ama kimse bilmiyor google nexus one ile two'yu.o zaman android olsun.başlığı değiştiriyorum.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bende zaten android ve win mobile bolumleri altinda bu isletim sistemlerine ait telefonlarin olmasi lazm dedim

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne kızması yahu olur mu öyle şey :)
Fikrini direkt belli et diye öneride bulundum sadece...
Android bana kalırsa yavaş yavaş kullanılmaya başlanıyor, yeri hazır gibime geliyor :hmmm

goldi

goldi

Üye
Android OS bölümünün en kısa sürede açılmasını öneriyorum. gelişmelerden geri kalmayalım geleceğin en önemli işletim sistemi olacağına inanıyorum. ..

youngman112

youngman112

Üye
Froyo da gelince kesin açılır zaten gameloft eclair(2.1)için 10 tane oyun yaptı bile aralarında NOVA da var

● aLuvi ●

Üye
cihaz yaygınlaştıktan sonra bölümü yapılır

Mert abicim bence arkadaşımızın önerisi çok güzel çünkü cihat yaygın değilse diğer sitelerde'de bulunması zor durumdadır ve bu yüzdende Maxicep Ailesi olarak avantaj kazanabiliriz ..

Öneri için teşekkürler ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt