Android Örümcek Adam! HD Kalitesi ile ( Ücretsiz ) !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
Android Örümcek Adam! HD Kalitesi ile ( Ücretsiz ) !
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Oyunun orjinali ücretlidir.
apk dosyası linktedir arkadaşlar kendi uploadımdır..

Oyun apk sını kurduktan sonra telefonunuzun wifisini açarak , telefonunuza SD dosyalarını download etmeniz yeterlidir..

Ekran görüntüleri kendi telefonum olan Optimus black'ten alıntıdır..

HD bir oyundur, görüntü kalitesindende anlaşıldığı üzere, son derece iyi oyundur.. tavsiye ederim...

download:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike " ve technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Benim sevdiğim en iyi oyunlardan bir tanesi, ekran görüntüsü falan gerçekten çok net.. Paylaşım için teşekkürler...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Eyw

• Beğen
Tepkiler: Masha
mavilacivert

mavilacivert

Üye
benim ace ye yükleyip sd dosyalarını wifi den indirdim fakat, görüntü bembeyaz oyunun...

• Beğen
futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

• Beğen
mavilacivert

mavilacivert

Üye
Tam indirememiş olabilirsin dosyaları tekrar dene problem kalmaz.

2 farklı sürüm indirip kurdum. birinde 278 mb, diğerinde 473 mb idi, 278 mb inen beyaz ekran, 473 mb ise gloft logosundan sonrada açılmadı, forumda gloft avatar, bia2 nin sd lerini wifi ile indirdim fakat onlarda beyaz ekran... symbian anna için c6-01 de oynadım o yüzden oynayana kadar ace de tekrar denicem...

• Beğen
Masha

Masha

Üye
    Konu Sahibi
2 farklı sürüm indirip kurdum. birinde 278 mb, diğerinde 473 mb idi, 278 mb inen beyaz ekran, 473 mb ise gloft logosundan sonrada açılmadı, forumda gloft avatar, bia2 nin sd lerini wifi ile indirdim fakat onlarda beyaz ekran... symbian anna için c6-01 de oynadım o yüzden oynayana kadar ace de tekrar denicem...
Sen yine dene istersen de Optimus Black üzerinde kullanıyorum ekran pikseli falan HD oyunları çalıştırıyor. Galaxy Ace'de HD oyun oynanmıyordu sanırım. Sorun bu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt