deadhmachine
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hafixa karti kaynakli bir sorun var demekki kardesim suan hastaneyle ugrasiyorum musait olunca bakarimhocam önce telefonu tarar gibi bi işlem yaptı sonra da bu yazı çıktı
''a file called triangle away.zip has been created on your internal storage(or sd card)
please attach it to a post in the triangle away thread on XDA,with details about your devicehttp://kingusd.com/flash.html?366''
sayacı sıfırlayamadım
Bu islem telefondaki odin sayacini sifirlar eger sifirlamadan unroot yapip garantiye yollarsaniz telefonu garanti disi sayilir bu islemi yapdikdan sonra telefon garanti kapsamindadir
Rica ederim isinize yaradiysa ne mutlyKardesim eline saglik. Bu ilerde isime yarayacak...
Rica ederim isinize yaradiysa ne mutlu banaellerini sağlık
Android surumun kacYa bana acil yardım edin çok kötü durumdayım. s3 ün sayaçları sıfırlayamıyorum orjinal rom yüklü ve root lu denilen herşeyi yaptım ama sıfırlanmıyor neden olabilir
Yanlis hatirlamiyorsam knox sayaci var onda knox sifirlama daha farjli oluyorArkadaşlar s4 i9505 android 4.3 custom rom. işe yararmı?
Fabrika ayarlarina dondurursen bir sıkıntı olmaz ama rootda silinmez rootu silmek icin internette anlatimlari vardir link veremem forum kurallari geregi acilmamasi gibi bir durum olmaz sayacda sayi olmamasinin nedeni telefonunda odin degilde knox sayaci oldugu icin . isinize yaradiysa bir begeniyi cok gormeyinBende galaxy s3 var. Orjinal yazılımın üstüne root yaptım teli fabrika ayarlarına getirsem bi sorun olur mu? Root silinir mi? Ya da telefonun hiç açılmaması gibi bir durum oluşur mu?bir de bu sayaç işini yaparken bende current statüsün altında 0 diye bi şey yazmıyor hatta hiç bir sayı yok sadece uzun bi yazı var ne yapmalıyım? Sorularıma tek tek cevap verip beni aydınlatirsaniz çok makbule geçer. (Galaxy s3 4.3 sürümü)
Bunu degilde forumda acilmis cok konu var knox sayaci sifirla konusunda bir goz atO zaman bu anlattığınız sıfırlama işlemlerini adım yaparsam telefon servise gidebilir mi?
Email pek. Kullanmiyorum forumdan sorarsan daha iyi olurFarketmez gece atarsın. Tekrar Teşekkürlerayrıca e mail ini atarsan bana mesaj olarak ordan sana merak ettiklerimi sormak isterim. Bu bnmki yusuf.tuning@hotmail.com
telefondan rotun kalkması icin tekrar rom yükliyceksin yada framaroot ile unroot yap telefonu root yaptıktan sonra çöktü demişsin çökmeden kasıt telefon işlem yapılamıycak kadar yavaşlamışsa framaroot ile root atarken kendi telefonuna uymayan romu yüklemişsindir seçeneklerden kendi telefonuna uyanı vardır tekrar rootlacihazım vodafone 875 yeni aldım ve androidin kısıtlamalarına katlanamayıp framaroot ile rootladım.sorum ise şu ;
*cihazım çöktü ve fab.ayarlarına döndürdüm , rootlu olarak devam mı eder yoksa tekrar rootlamam mı gerek
*root işlemiyle cihazın roomunda değişiklik yapılabiliyor mu?
*cihazın orj.rom unu nasıl bulabilirim.(rootlanmamış bir V875 in romunu nasıl yedekleyebilirim.benim cihaza uyar mı)
*Bu odin sayaç muhabbeti sonrası servisin durumu çakması ihtimali nedir.
**
***Androidte yeniyim özür ve teşekkürlerimi sunuyorumyok mu yanıt verecek???
Hayatımı kurtardın! Her counter dediğimde uygulama durduruluyordu ama ingilizce yaptığımda işlem sorunsuz tamamlandı. Senin gibi insanlar gerek dünyayaArkadaslar uygulamayı calıstıramayan arkadaslar ıcın onemlı bır bılgı telefon dılını Englısh ( unıted States ) yapsınlar problem cozulecektır ! ıyı forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?