Android neden symbian gibi geç açılıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Android neden symbian gibi geç açılıyor ?
arkadaşlar bunun mantıklı bir açıklaması var mı acaba ? nedenini merak ediyorum. s40 tel ler gibi hemen açılsa ne güzel olurdu .:

CABBAR

CABBAR

Üye
Benim düşüncem bu Ne kadar doğru bilmiyorum. Yeni cihazlarda bir sürü arkaplanda çalışan uygulama var. Bunların birçoğu başlangıçta açılıyor doğal olarakta uzun sürüyor

PriZm

PriZm

Üye
s40 lara işletim sistemi denmez bile.akıllı telefonlardaki işletim sistemlerinin gramı olmadığı için hafif ve hızlı açılıyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Benim düşüncem bu Ne kadar doğru bilmiyorum. Yeni cihazlarda bir sürü arkaplanda çalışan uygulama var. Bunların birçoğu başlangıçta açılıyor doğal olarakta uzun sürüyor

ama android ve symbian an lar da tel açıldıktan sonra zaten hemen işlem yapamıyorsun. yani arka plan program lar i telefon açılırken değil de açıldıktan sonra başlıyor çalışmaya.

- - - Eklendi - - -

s40 lara işletim sistemi denmez bile.akıllı telefonlardaki işletim sistemlerinin gramı olmadığı için hafif ve hızlı açılıyor.

orası öyle ama adı üstünde akıllı. bir çözümünü bulamıyorlar mi acaba bunun.:)

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu biraz yazılım buraz sistem işi. Atrix Stock rom da 1 dakika üstünde açılırken CM7 rom da 10 saniyede açılıyor.

S40 ili Android karşılaştırmak çokta sağlıklı olmaz

MrTech

MrTech

Üye
ama android ve symbian an lar da tel açıldıktan sonra zaten hemen işlem yapamıyorsun. yani arka plan program lar i telefon açılırken değil de açıldıktan sonra başlıyor çalışmaya.

- - - Eklendi - - -

orası öyle ama adı üstünde akıllı. bir çözümünü bulamıyorlar mi acaba bunun.:)
s40a hızlandırma yapılabilir ama androide bilemiyorum.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Benim S3 F-16 gibi açılıyor valla

Türe

Türe

Üye
Yani herseyi bitti de acilma suresi mi kaldi simdi de ? :ah

• Beğen
Tepkiler: taylan08
abandonware

abandonware

Üye
telefonu hibernate edince açılması süresi 4 sn. oluyor benim evo 3d'de.

Violonist

Üye
Geç mi? Hemen şak diye açılıyor benimki. :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Geç mi? Hemen şak diye açılıyor benimki. :)

valla benim ki yaklaşık 1 dk da açılıyor..:s

- - - Eklendi - - -

Benim S3 F-16 gibi açılıyor valla

hay maşallah.:)

- - - Eklendi - - -

telefonu hibernate edince açılması süresi 4 sn. oluyor benim evo 3d'de.

4 sn ne demek arkadaş. uygulama açar gibi tel açıyorsun sen..:)

- - - Eklendi - - -

Bu biraz yazılım buraz sistem işi. Atrix Stock rom da 1 dakika üstünde açılırken CM7 rom da 10 saniyede açılıyor.

S40 ili Android karşılaştırmak çokta sağlıklı olmaz

hm. romlar la alakalı birşey mi yani bu acaba

legolas29

legolas29

Üye
Ya adamlar çığır açmis sen neden gec aciliyor diyosun :@

PriZm

PriZm

Üye
4 sn ne demek arkadaş. uygulama açar gibi tel açıyorsun sen..:)
Hibernate dediği telefonun işlemcisini,ekran kartını kapatıp derin uykuya geçmesidir.yani tamamen kapanmıyor sadece uyuyor.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ya adamlar çığır açmis sen neden gec aciliyor diyosun :@

kızmaya ne gerek var ? sadece merak ettim ve sordum ?

bilmemek ayıp değil. öğrenmemek ayıp.

- - - Eklendi - - -

Hibernate dediği telefonun işlemcisini,ekran kartını kapatıp derin uykuya geçmesidir.yani tamamen kapanmıyor sadece uyuyor.

o benim tel de de oluyor.. ben ondan ayrı soruyorum. hani normal acılıp kapanma..

PriZm

PriZm

Üye
o benim tel de de oluyor.. ben ondan ayrı soruyorum. hani normal acılıp kapanma..
Normal açılıp kapanma tabiki daha uzun sürecektir.4 saniyede tam olarak açılan hiç pc-telefon gördünmü sen :D

avcitalip

avcitalip

Üye
asıl işletim sistemi 3310 ve benzerlerinde var en çabuk onlar açılıyor :ehe :D :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Acilis animasyonunu kapatirsan cok daha hizli aciliyo

PriZm

PriZm

Üye
boot süresini kısaltmanın yolları:

Animasyonu kaldır.
açılış programlarını kapat
boot sürecinde overclocku aç

doruk944

doruk944

Üye
arkadaş bu olay senn telefonunla ilgili kur galaxy miniye 1.6 nası füze gibi açlr symbianla asla kıyaslanamaz benm n95 telefonumun açılması 1 dkdan fazla sürüyodu ama note 2 virüs programı herşey telefonu açar açmaz en fazla 6-7 saniyede hazırolda oluyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sırayla hele androidi az daha halledelim açılışınıda gelecez daha açılışı yapmadık şaka bir yana açılışı hızlandırmak en son iş bak windows 8 hızlı açılıyor ama windows çıkalı kaç sene oldu hem yine windows 8 kadar bekletiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt