Benim düşüncem bu Ne kadar doğru bilmiyorum. Yeni cihazlarda bir sürü arkaplanda çalışan uygulama var. Bunların birçoğu başlangıçta açılıyor doğal olarakta uzun sürüyor
s40 lara işletim sistemi denmez bile.akıllı telefonlardaki işletim sistemlerinin gramı olmadığı için hafif ve hızlı açılıyor.

s40a hızlandırma yapılabilir ama androide bilemiyorum.ama android ve symbian an lar da tel açıldıktan sonra zaten hemen işlem yapamıyorsun. yani arka plan program lar i telefon açılırken değil de açıldıktan sonra başlıyor çalışmaya.
- - - Eklendi - - -
orası öyle ama adı üstünde akıllı. bir çözümünü bulamıyorlar mi acaba bunun.![]()
Geç mi? Hemen şak diye açılıyor benimki.![]()

Benim S3 F-16 gibi açılıyor valla

telefonu hibernate edince açılması süresi 4 sn. oluyor benim evo 3d'de.

Bu biraz yazılım buraz sistem işi. Atrix Stock rom da 1 dakika üstünde açılırken CM7 rom da 10 saniyede açılıyor.
S40 ili Android karşılaştırmak çokta sağlıklı olmaz
Hibernate dediği telefonun işlemcisini,ekran kartını kapatıp derin uykuya geçmesidir.yani tamamen kapanmıyor sadece uyuyor.4 sn ne demek arkadaş. uygulama açar gibi tel açıyorsun sen..![]()
Ya adamlar çığır açmis sen neden gec aciliyor diyosun![]()
Hibernate dediği telefonun işlemcisini,ekran kartını kapatıp derin uykuya geçmesidir.yani tamamen kapanmıyor sadece uyuyor.
Normal açılıp kapanma tabiki daha uzun sürecektir.4 saniyede tam olarak açılan hiç pc-telefon gördünmü seno benim tel de de oluyor.. ben ondan ayrı soruyorum. hani normal acılıp kapanma..