Android Neden iPhone’a Tercih Ediliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
İkili atışmaya dönüşen tartışma mesajları silindi. Israrla devam ederseniz uyarı puanı alacaksınız.

sanki ben bu haberi bir yerde gördüm

Uruloki

Üye

Evet gerçekten çok düşük hatta ondan ucuza satılan bazı cihazların maliyeti bile daha fazla ki öyle ki apple işletim sistemine lisans ücreti de vermiyor ee bence birileri bizi kazikliyor ki fuki rekabet demiş ama hiç bir meyvesini göremedik biz bugüne kadar nasıl bir rekabet bu milletin kandirmalarimi rekabet oluyor misal sırf apple üzerinden gitmemek için yazıyorum samsung eski nesil gpu lari(daha doğrusu elinde kalanlari) oç yapıp S3 de kullanmıyor mu eee yapmayın lütfen firmaların tek istediği cebimde hiçbir şey kalmaması başka bir şey değil

Hasan'ım malesef katılmıyorum sana çünkü;day one gibi bir dünya uygulama sana gereken senkronu sunuyor özellikle takvim olayında , android googledan geldiği için kendine has destek verebilir ama appleda macler ve kullandığın takvimler arası destek sunuyor bu noktada bir fark göremiyorum ben , ayrıca ben jailbreak sonrası tek bir tane bile kitlenme sorunu ile karşılaşmadım yada tıkanma bu ipodlarda olan bir problem iphone kullanıcıları bunu yaşamaz yaşasa bile bu extrem ötesi bir durumdur.ios 6 irili ufaklı 200 yenilik sunuyor ( bu adresden inceleyebilirsin kardeşim; ) aslında sonuçta kim ne bekliyor cihazdan bence o önemli bana; sosyal ağlar önemli ve iosda facebook twittter banjo foursquar instagram mypad hepsi birlikte senkron çalışıyorlar bu bile ios un kalitesini gösteriyor ve en önemlisi stabil olması bu noktada ios tercih edenler sadelikten stabil bekleyen kişiler oluyor ama android daha kişiselleştirilebilir bir yapıda ve ben pek bu noktada olan bir kullanıcı değilim , android neden ios a tercih ediliyor konusuna cevabımda androidin daha çok modelini olması ve yer yer appledan daha ucuza satılıyor olması olabilir çünkü rusyada 1200tl ye 4s aldık. bir apple kullanıcısının androide geçmesi için sorun ya tasarım ya ekran ya pil olması gerekiyor yoksa sistemin tercih şıkkı olacağını hiç sanmıyorum heleki jailbreak olayı varken ve siz ihtiyac duyduğunuz her uygulamaya para vermeden erişebiliyorken şuana kadar benim en memnun kaldığım platform.

Uruloki

Üye

irili ufaklı yenilik diyorsun ya abi ben zaten yenilik yok demiyorum farkındayım adam olan şeyi look süper biz yaptık ilk defa bizde mantığıyla çıkarması ayrıca senkronizasyon diyoruz sırf o değil ki resmen tablet düşen facebook bildirimi iPod a düşmüyor hatta internet bunlarla dolu yani ios bir işletim sistemi ama tek artısı seninde belirttiğin gibi market olayı başka bir şeyi yok

MasteLaa

Üye
Sadece market değil sistemi stabil kullanmaması ve yormaması da çok önemli..%97 verimle çalışan bir sistem.

MasteLaa

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";5131105]
Parasıda iyi tabi
[/QUOTE]
İyi tabii Ama Android'e göre avantajları çok

Bende android alicaktim ama androide 1gb ramdan asagisi sokmez 512yeter diyen arkadaslarda cikacaktir eminim ama 512ye de baktim rami Fulleyince resetler basliyor

- - - Eklendi - - -

Bende android alicaktim ama androide 1gb ramdan asagisi sokmez 512yeter diyen arkadaslarda cikacaktir eminim ama 512ye de baktim rami Fulleyince resetler basliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...