aleranol
Üye
Ben iphone da ana menü olmadığı için istemiyorum ana menü şart widget koycan saattir player dır filan bide iphone da özgür değilsin adamların yaptığı modele özelliğe kalıyorsun olmaz
Orjinali varken niye kaçak Göçek jb yapayım
Tamam da yine bizi zapdetmeye çalışıyor tek bi model çıkararak gider samsung umu HTC mi alır keyfime bakarım
15 dklik bir jb işleminden sonra telefon her işi yapabilecek istediklerini yapabilecek hale geliyor. Oldukça kolay bir şekilde çoğu isteğini gerçekleştirebilirsin. Normal yazılımı geri yüklersen de garantiden çıkmazsın.
herkes bunu diyor ama nedense benim ipod hic degismedi hep saga sola kaydir dur ne is degisiklik dedigin barrelse ve ya iunlocksa kalsin ve lockscreensa cunku yine sabit kaliyor ama android durum biyle degil cok cok farkli hatta soyle diyeyim ios filan diyorsunuz ya daha takvimi senkron edemiyor halbuki bir android cihazda bunu gmail hesabinizla oturum actiginizda otomatik yapiyor herseyiyle senkron oluyor ve bildirim merkezi sorunundanda bahsetmiyorum ve ya jb yapildiktan sonraki kasilmalara kilitlenmelere cokmelere bumu yani ios denilen sey saga sola kaydir sonra su telefon destek aliyor yapmayin lutfen he furkanin bahsettigi konuda cok dogru bugun one v ics ile cikarken desire hd bu guncellemeyi alamiyor ama sallama arayuzu ile android in getirdigi yuku de kiyaslayin bir cunku verilen ozelliklere bakildiginda 3gs in cogu seyi almadigini gorucrksiniz ios6 icin ve ayrica yenilik diye tanittiklari seylere lutfen bir bakin 3d harita mi yenilik zaten baska ne var ki yenilik diye duyurduklari biri cikiyor apple dan anlatiyor millet agzi acik dibliyor ooo supermis adamlar tekerlegi bulmuslar iyide tekerlek zaten vardi ne is nasil oluyor bu he simdi furkanin dedigine donelim tamamen hakli az once dedigim gibi olaylarla dolu android dunyasi ama o ureticiler ne yapicak apple a karsi ancak boyle durabiliyorlar adam 2 seneden fazla olmus cihazada guncelleme(ki bence guncelleme destek degildir sonucta garantisi gecmis cihaz sizde rom atabilirsiniz) gelirse adam niye ust modeli alsin ki bunlarida dusunmek zorundayiz tabi her zaman her sirket icin bu gecerli olan biz kullaniciya ve tuketiciye oluyor hepsi kan emmekten baska birsey yapmiyor ki apple marketten para kazaniyor google reklamlardan
sonuç: ne olursa olsun rekabet biz kullanıcılara yarıyor.
yaramıyor mu
apple ürünleri maliyeti yüksek olduğundan yada daha iyi olduğundan değil hava aracı olarak görüldüğünden pahalı. Yoksa iphone'ların maliyeti gayet düşük. Maliyetine göre fiyat verilse fiyatı yarı yarıya düşer.
ilginçsim cidden. Gelse bi franzlistde anlatsa doğruyu. İnat etme arkadaşım eğer o okadar iyi ise niye daha pahalı değil? Bunu bi sorgula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?