Android Neden iPhone’a Tercih Ediliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android Neden iPhone’a Tercih Ediliyor?
Apple, iPhone almayı düşündüğü halde tercihini Android’den yana kullanıcıların, neden bu kararı verdiğine cevap getiren bir araştırma raporu yayımladı. Sonuçlara göre kullanıcıların iOS tercih etmemesinin sebebinin Google’ın işletim sistemiyle hiçbir alakası yok.

Yukarıdaki sonuçlardan görebileceğiniz üzere anket katılımcılarının %48’i mevcut servis sağlayıcısını değiştirmek istemediği için iPhone’u tercih etmediği söylüyor. Bu cevaptan sonra %36 ile kullanıcıların Android’i tercih etmesinin en büyük ikinci sebebiyse; Google markasına güvenmeleri. Sonrasında sırasıyla %30’unun daha büyük ekran istemesi, %27’sinin Android Market’i tercih etmesi, %26’sının Google servisleriyle daha iyi entegrasyon istemesi, %26’sının en iyi ve son akıllı telefonu istemesi, %25’inin Turn-by-turn GPS navigasyon istemesi ve %25’nin son teknolojiden yararlanmak istediği yer alıyor.

(techno-labs)

Tepkiler: Never_Back_Down

MaxipmaN

Üye
2 güne dikkat çekmeye başlar apple uydurur 1-2 fiyasko

ben farklı heyecan istediğim için değiştiriyorum

Tepkiler: MaxipmaN

Mobilator

Emekli Yönetici
Benim sebeblerim oyunları garantimi bozmadan bedava indirmek, telefonumu daha çok kişiselleştirmek, büyük ekran, geliştirme imkanı yüksek bir sistem kullanmak istemem.

%26'lık kısımda bende varım

61semih

Üye
eh doğru ama eksik fiyat konusunu göze alan yokmu yani araştırmayı yapanlar hep üst düzel kullanıcılarla mı yapmışlar.
1000tl bütçesi olan kişi 3gs mi alır galaxy s+,xperia sola cv modelleremi yönelir!

kim nederse desin tek sebebi var oda fiyat.

aleranol

Üye
iphone maps, ekran ve servisler hariç her konuda üstün. Üstelik googleye güvenmek ve apple a güvenmemek ise kediye güvenip köpeğe güvenmemek gibi. İlginç birşey. Android marketi beyenip appstoru beğenmemek komikmiş. Hem aradığı bulamıyorsun hemde karman çorman. %46 sını anlayamadım? Operatördenmi bahsediyorlar?

papakudioflu

Emekli Yönetici
kim nederse desin tek sebebi var oda fiyat.

araştirmanin yapildigi kişileri ve yeri gozonune alirsak fiyat telefon tercihinde belirleyici etken olmaz. Cunku abd cep telefonlarinin neredeyse buyuk cogunlugunun operatorler kanaliyla satildigi bir yer ve one x sgs3 iphone 4s fiyatlari ayni.

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet %48 operatorunu degiştirmek istemedigi icin mevcut sistemine devam ediyor.

Android ios a göre daha ucuz ve performansı daha yuksek oldugu için

Tepkiler: MasteLaa
[QUOTE=" Tehlike ";5122366]performansı daha yuksek oldugu için [/QUOTE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...