android demek eğlence demek, yetenek demek, uğraş demek, çeşit demek![]()

androidli cihazlarda internet deneyimi daha iyidir sayfalar daha düzgün gösterilir flash eklentiler oynatılabilir web sayfaların masaüstü versiyonları symbian tarayıcıda kasar android cihazlarda daha rahattır tabiki ekran en az 480p olmalı internet için android tavsiye ederim ucuz birşey arıyorsanız 400 tl ye ikinci el galaxy s sizi memnun eder.
Android'de uygulama, oyun daha çok. Ayrıca interneti Symbian'a göre daha hızlı.
Symbian tarayici da kasar diyorsun? 1. 400 mhz hizla giriyorum tarayiciya, üstelik 7 uygulama acik, 0 kasma!
2. 3.5G ile giriyorum!
3. Symbianda internette flash video izliyorum!
Android alma, ya Symbian ya da Windows Phone.
- - - Eklendi - - -
Ben symbianda 3.5 g ile giriyorum. Download zamani 400kb 1 saniyede iniyor.
ateş seni çağırıyor dene bakalım internet için android li cihaz almanı tavsiye ederim ki nokia ya ya göre daha kullanışlı olur senin için web programları çok ama gidipde 300 400 tl ye android cihaz alıpda s3 note vb. performansı beklememek lazımdenemen gerek![]()
Bir süre sonra yavaşlama artıyor ve dokunmalari algilamiyor bile 2 3 saniyeligine. Ben genelde 15 20sn cok seri şekilde zorlarken oluyorduSymbian tarayici da kasar diyorsun? 1. 400 mhz hizla giriyorum tarayiciya, üstelik 7 uygulama acik, 0 kasma!
2. 3.5G ile giriyorum!
3. Symbianda internette flash video izliyorum!
Android alma, ya Symbian ya da Windows Phone.
- - - Eklendi - - -
Ben symbianda 3.5 g ile giriyorum. Download zamani 400kb 1 saniyede iniyor.

ateş seni çağırıyor dene bakalım internet için android li cihaz almanı tavsiye ederim ki nokia ya ya göre daha kullanışlı olur senin için web programları çok ama gidipde 300 400 tl ye android cihaz alıpda s3 note vb. performansı beklememek lazım