android ne işe yarar

Sponsorlu Bağlantılar

flunight

Üye
    Konu Sahibi
android ne işe yarar
arkadaşlar androidli bir tlf alacaktım vazgeçtim.nokia 500 vy c5 03 düşünüyorum.oyunla filan işim olmaz.sadece internet lazım bana.androidli telefon almazsam ne kaybederim yorumlarınızı bekliyorum

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Uygulama

DalvikCache

DalvikCache

Üye
androidli cihazlarda internet deneyimi daha iyidir sayfalar daha düzgün gösterilir flash eklentiler oynatılabilir web sayfaların masaüstü versiyonları symbian tarayıcıda kasar android cihazlarda daha rahattır tabiki ekran en az 480p olmalı internet için android tavsiye ederim ucuz birşey arıyorsanız 400 tl ye ikinci el galaxy s sizi memnun eder.

reaurora

reaurora

Üye
android demek eğlence demek, yetenek demek, uğraş demek, çeşit demek :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence c5-03 alma eski ve kötü bir telefon.

messevim

messevim

Üye
android in internet deneyimi symbian dan çok çok daha iyi. Hele ki o cihaz c5 oluyorsa...

caglar b

caglar b

Üye
internet kullanımı için android ideal

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
c5-03 sakın sakın alma bende var çokçokçokçok kötüüü!

smh60

smh60

Üye
kardeşim symbianın 100 katı :D

fk555897

fk555897

Üye
Android'de uygulama, oyun daha çok. Ayrıca interneti Symbian'a göre daha hızlı.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Konuya girerken kızartması güzel oluyo diycektim sonra aç olduğumu hissetim:ağlarım::ağlarım:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
androidli cihazlarda internet deneyimi daha iyidir sayfalar daha düzgün gösterilir flash eklentiler oynatılabilir web sayfaların masaüstü versiyonları symbian tarayıcıda kasar android cihazlarda daha rahattır tabiki ekran en az 480p olmalı internet için android tavsiye ederim ucuz birşey arıyorsanız 400 tl ye ikinci el galaxy s sizi memnun eder.

Symbian tarayici da kasar diyorsun? 1. 400 mhz hizla giriyorum tarayiciya, üstelik 7 uygulama acik, 0 kasma!
2. 3.5G ile giriyorum!
3. Symbianda internette flash video izliyorum!

Android alma, ya Symbian ya da Windows Phone.

- - - Eklendi - - -

Android'de uygulama, oyun daha çok. Ayrıca interneti Symbian'a göre daha hızlı.

Ben symbianda 3.5 g ile giriyorum. Download zamani 400kb 1 saniyede iniyor.

caglar b

caglar b

Üye
Symbian tarayici da kasar diyorsun? 1. 400 mhz hizla giriyorum tarayiciya, üstelik 7 uygulama acik, 0 kasma!
2. 3.5G ile giriyorum!

- - - Eklendi - - -

hangi telefon? Kendi tarayısı mı ? Hangi hattı kullanıyorsun?

maskedboy

maskedboy

Üye
kardeş android deneyimi anlatılmaz yaşanır oyun olmasa bile hayatını kolaylaştıracak bir sürü uygulama

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ateş seni çağırıyor dene bakalım internet için android li cihaz almanı tavsiye ederim ki nokia ya ya göre daha kullanışlı olur senin için web programları çok ama gidipde 300 400 tl ye android cihaz alıpda s3 note vb. performansı beklememek lazım

aleranol

aleranol

Üye
2. 3.5G ile giriyorum!

- - - Eklendi - - -

Bir süre sonra yavaşlama artıyor ve dokunmalari algilamiyor bile 2 3 saniyeligine. Ben genelde 15 20sn cok seri şekilde zorlarken oluyordu :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Symbian geride kaldı artık tavsiye etmem. Uygun fiyatlı androidlere bak bence

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

reaurora

reaurora

Üye

ateş seni çağırıyor dene bakalım internet için android li cihaz almanı tavsiye ederim ki nokia ya ya göre daha kullanışlı olur senin için web programları çok ama gidipde 300 400 tl ye android cihaz alıpda s3 note vb. performansı beklememek lazım

ates senide cagiriyormus. gm discovery cok iyi bir android deneyimi olacaktir. fiyati maximum 600 tl

Takipçi Satın Al

Üst Alt