Android müzik ayarları hiçbir yerde bulamadım ve kırdırmak mı gerekiyor cihazı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FeC!

FeC!

Üye

PriZm

PriZm

Üye
buyur ama S2 de belki çalışmayabilir veya uygun kernel gerektirebilir :)

digitalb

digitalb

Üye
Miksing basic diye bir apk var player onu indir ihtiyaca cevap verir google play de var üye olll

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
kernel nedir? s plus a da olmadi

FeC!

FeC!

Üye
Siyah kernel var bende olur mu ki

- - - Eklendi - - -

Siyah v3.3.1 de çalışmadı :(

PriZm

PriZm

Üye
Siyah kernel var bende olur mu ki

- - - Eklendi - - -

Siyah v3.3.1 de çalışmadı :(
kernelin voodoo color ve voodoo sound desteklemesi lazım :)
biraz bekle voodoo sound programının plus versiyonunu bulacağım,onda kendisinden gerekli driverlar varmış :)

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Arkadas S3 aldigimda canimi sIkan tek sey vardi o da muzik simdi poweramp i aldim sooon derece memnunum ama bas siddetine göre titresim olayini kapayamadim:confused:

ogedayokan

ogedayokan

Üye

sorunu anlamadım?

Simdi kardes bastan anlatiyim ben playerpro kullaniyordum ve bi eklentisi vardi DSM gibi bisey (yanlis hatirliyoda olabilirim eklentinin ismini) onu indirdim ve muzik dinlerken muzigin siddetine göre titriyodu telefon eklentiyi kaldirdim sorun kalmadi.simdi poweramp yukledim dun sorun yoktu ama bugun muzigi actigimda sesi yukselttikce titresim de ona göre siddetleniyor.BASlarda daha belirgin gümbûr gümbür titriyo telefon sanki 1000lik JBL subwoofer bagli mubarek

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Simdi tekrar propasyer ve DSP eklentisini indiriyorum ordan kapatip uygulamayi silip tekrar deneyecem

[/IMG]

Bu en alttaki native effect ??

FeC!

FeC!

Üye
ogedayokan

ogedayokan

Üye
Titresim konusunda yardim edebilecek varmi

ogedayokan

ogedayokan

Üye

o titreşim sorunu neydi ya merak ettim :D

Ss de en altta görunen sekme ye tikladiginda app lar cikiyor karsina isaretleyerek veya isareti kaldirarak program veya oyunun bu özelligi kullanmasina izin verebiliyosun.bende poweramp isaretliydi ve ses siddetine göre titresim de devreye giriyordu.mesela oyunlarda (tabi oyun destekliyosa) bu özelligi actiginda bazi durumlarda titriyor telefon.. örn.PS de araba yarisi yapiosun kaza yapinca konsolun titredigi gibi.Not.her uygulama bu özelligi desteklemeyebilir!!

Umarim aciklayici olmustur

FeC!

FeC!

Üye
Zahmet edip aradıgın icin tesekkurler usta :) O zaman 1.63 doları gozden cıkarmak lazım :) Ama vernem ki o parayı. Zaten telefonu bi sene kullanmicam.

TheMadness

TheMadness

Üye
Zahmet edip aradıgın icin tesekkurler usta :) O zaman 1.63 doları gozden cıkarmak lazım :) Ama vernem ki o parayı. Zaten telefonu bi sene kullanmicam.

Google playde hata varmış s2 desteklemiyormus

TheMadness

TheMadness

Üye
Boşuna indirmeyin açıklamayı okuyun

PriZm

PriZm

Üye

o titreşim sorunu neydi ya merak ettim :D

Ss de en altta görunen sekme ye tikladiginda app lar cikiyor karsina isaretleyerek veya isareti kaldirarak program veya oyunun bu özelligi kullanmasina izin verebiliyosun.bende poweramp isaretliydi ve ses siddetine göre titresim de devreye giriyordu.mesela oyunlarda (tabi oyun destekliyosa) bu özelligi actiginda bazi durumlarda titriyor telefon.. örn.PS de araba yarisi yapiosun kaza yapinca konsolun titredigi gibi.Not.her uygulama bu özelligi desteklemeyebilir!!

Umarim aciklayici olmustur

şimdi anladım.ilginç bir özellikmiş portlamak lazım:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...