Android müzik ayarları hiçbir yerde bulamadım ve kırdırmak mı gerekiyor cihazı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogedayokan

ogedayokan

Üye
PriZm

PriZm

Üye

Bu son deneyisim olmadi bende satin alacam.ama bu voodoo olayini yeni duydum bunu nasil kuracam buraya biriai ekleyebilirmi
markette Voodoo Sound programı var.bütün ayarlarını yap.eğer seste değişme olmazsa plus versiyorunun apk sini atarım.

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Usta bu Voodoo yu illa satın almak zorundamıyız? Yok mu belesi?

- - - Eklendi - - -

Agzını bırnunu kır. :ehe

Olmadi hocam kürekle agzina vurdum banamisin demedi bende son care su andan itibaren satin almis bulunuyorum vatana millete hayirli olsun.simdi gelelim voodooya onu indirecem:cool:

FeC!

FeC!

Üye
Hayırlı olsun. :) Ben de Voodoo yu satın almayı dusunuyorum ama 1.63 dolar vermek istemiyorum. :(

TheMadness

TheMadness

Üye
Lucky patcher ile oldu bende

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Hayırlı olsun. :) Ben de Voodoo yu satın almayı dusunuyorum ama 1.63 dolar vermek istemiyorum. :(

Peki bi voodoo icin root olmak gerekiyormu ve calisma mantigi nedir ne ise yarar ne kadar etkilidir. Soru Boombardimanii :confused::eek::confused:

FeC!

FeC!

Üye
Root iyi biseydir guzel biseydir. Tam hakimiyettir. Yap hemen yap yap yap yap. :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Korkcak bişey yok gerçekten. F.u.l.l brick bootloader atarken oluyormuş

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
vodoo ne yapıyor tam olarak??

http://www.maxicep.com/android-muzik-ses-uygulamalari/poweramp-music-player-v2-0-5-a-627608.html

buyrun gençler bende lisans istemiyor burdakileri yaptım power amp için

- - - Eklendi - - -

bak kardeş kulaklık için bu ayarları kullan.Beats'den farkı kalmıyor.tabi sağlam bir kulaklıkta lazım :D

hocam en soldaki çubuğu aşağı indirince ses kayboluor ki :D yaptım bu ayarları ama ses seviyesi düşük zaten en büyük derdim o desibeli sınırlandırıyo alet. benim nokia n82 den bile kötü veriyor sesi ki bende ipod iphone kalitesine yaklaşsın diye bekliyordum biraz aleti, kulaklık sennheiser, ses kalitesini çok beğendiğim bi kulaklıktır

- - - Eklendi - - -

bi de stereo x ve balance gibi ayarları bulamadım

PriZm

PriZm

Üye
vodoo ne yapıyor tam olarak??

http://www.maxicep.com/android-muzik-ses-uygulamalari/poweramp-music-player-v2-0-5-a-627608.html

buyrun gençler bende lisans istemiyor burdakileri yaptım power amp için

- - - Eklendi - - -

hocam en soldaki çubuğu aşağı indirince ses kayboluor ki :D yaptım bu ayarları ama ses seviyesi düşük zaten en büyük derdim o desibeli sınırlandırıyo alet. benim nokia n82 den bile kötü veriyor sesi ki bende ipod iphone kalitesine yaklaşsın diye bekliyordum biraz aleti, kulaklık sennheiser, ses kalitesini çok beğendiğim bi kulaklıktır

- - - Eklendi - - -

bi de stereo x ve balance gibi ayarları bulamadım
ekranın altından tone/vol bölümüne geç.stereo x gibi dsp efectlerinin olduğu bölümü göreceksin.
o çubuğu en aşağıya indirince ses azalacak normal :D işte bu yüzden marketten voodoo sound programını yükleyin diyorum.beleş zaten :D

FeC!

FeC!

Üye
Voodoo beles degil ki Nawy. :( İndirdikten sonra istiyor parayı. 1.63 dolar.

jamshot

Üye
    Konu Sahibi

hocam bende bu çıkıyor

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
wifi ida kotu cekiyor hocam splus icin anormal deil mi? n82 bile cok daha uzaktan cekiyor bi de

ipod daki gibi uygulamalari nasil klasorluyoruz? kendi widget i ise yaramiyor arti sadece ana ekrana koyulabiliyor

guncellemeyi denim su amp yi

- - - Eklendi - - -

voodoo nun lisans olayini coZemedum power amp yi de yukselttim de lisans sikintisi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...