PriZm
Üye
2.0.6 build 508 sürümünde işe yaramıyor malesef.Lucky Patcher kullan. Basta oluyor. Sonra bir daha lisans istiyor. Ustune gidersen bir daha istemez.
2.0.6 build 508 sürümünde işe yaramıyor malesef.Lucky Patcher kullan. Basta oluyor. Sonra bir daha lisans istiyor. Ustune gidersen bir daha istemez.
Lucky Patcher kullan. Basta oluyor. Sonra bir daha lisans istiyor. Ustune gidersen bir daha istemez.

2.0.6 build 508 sürümünde işe yaramıyor malesef.
markette Voodoo Sound programı var.bütün ayarlarını yap.eğer seste değişme olmazsa plus versiyorunun apk sini atarım.
Bu son deneyisim olmadi bende satin alacam.ama bu voodoo olayini yeni duydum bunu nasil kuracam buraya biriai ekleyebilirmi
markette Voodoo Sound programı var.bütün ayarlarını yap.eğer seste değişme olmazsa plus versiyorunun apk sini atarım.
Üstüne git derken zor mu kullanayim kabakuvvetemi basvurayim yani![]()

Usta bu Voodoo yu illa satın almak zorundamıyız? Yok mu belesi?
- - - Eklendi - - -
Agzını bırnunu kır.![]()
:Hayırlı olsun.Ben de Voodoo yu satın almayı dusunuyorum ama 1.63 dolar vermek istemiyorum.
![]()
Peki bi voodoo icin root olmak gerekiyormu ve calisma mantigi nedir ne ise yarar ne kadar etkilidir. Soru Boombardimanii :confused::eek::confused:
Korkcak bişey yok gerçekten. F.u.l.l brick bootloader atarken oluyormuş

Kardes senin yazdiklarindan hic bisey anlamiyorum inan![]()

bak kardeş kulaklık için bu ayarları kullan.Beats'den farkı kalmıyor.tabi sağlam bir kulaklıkta lazım
yaptım bu ayarları ama ses seviyesi düşük zaten en büyük derdim o desibeli sınırlandırıyo alet. benim nokia n82 den bile kötü veriyor sesi ki bende ipod iphone kalitesine yaklaşsın diye bekliyordum biraz aleti, kulaklık sennheiser, ses kalitesini çok beğendiğim bi kulaklıktırekranın altından tone/vol bölümüne geç.stereo x gibi dsp efectlerinin olduğu bölümü göreceksin.vodoo ne yapıyor tam olarak??
http://www.maxicep.com/android-muzik-ses-uygulamalari/poweramp-music-player-v2-0-5-a-627608.html
buyrun gençler bende lisans istemiyor burdakileri yaptım power amp için
- - - Eklendi - - -
hocam en soldaki çubuğu aşağı indirince ses kayboluor kiyaptım bu ayarları ama ses seviyesi düşük zaten en büyük derdim o desibeli sınırlandırıyo alet. benim nokia n82 den bile kötü veriyor sesi ki bende ipod iphone kalitesine yaklaşsın diye bekliyordum biraz aleti, kulaklık sennheiser, ses kalitesini çok beğendiğim bi kulaklıktır
- - - Eklendi - - -
bi de stereo x ve balance gibi ayarları bulamadım
işte bu yüzden marketten voodoo sound programını yükleyin diyorum.beleş zaten 
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam bende bu çıkıyor
2.0.6 versiyonunda var bütün yenilikler 
Voodoo beles degil ki Nawy.İndirdikten sonra istiyor parayı. 1.63 dolar.