jamshot
Üye
Android müzik ayarları hiçbir yerde bulamadım ve kırdırmak mı gerekiyor cihazı??
arkadaşlar daha yeni galaxy s plus aldım bi iki gündür baya araştırdım ama müzik konusunda bişi bulamadım. hangi müzik programı iyidir bi de ses ayarlarıyla nasıl oynarız diye, şayet kulaklığa çok az ses gidiyor ve müzik kalitesi de kötü.
cihazı yurtdışından getirdim ne yazık ki 100 tl barajına takıldım :S :S
room root araştırdım ama baya karışık ve ilginç şeylere rastladım kısacası kafam karıştı
burda yayınlanan nova 3 oyununu indirdim, kendi sd sini indirdi ama checking licence yazısında kalıyor oyunu yükleyince, konuya da yazdım ama cevap veren yok ve millet benim karşılaştığım sorundan hiç bahsetmemiş, sanki normalmiş gibi oynuyorlar. benim bu cihazı iphone lar gibi kırdırmam mı gerekiyor
cihazı yurtdışından getirdim ne yazık ki 100 tl barajına takıldım :S :S
room root araştırdım ama baya karışık ve ilginç şeylere rastladım kısacası kafam karıştı
burda yayınlanan nova 3 oyununu indirdim, kendi sd sini indirdi ama checking licence yazısında kalıyor oyunu yükleyince, konuya da yazdım ama cevap veren yok ve millet benim karşılaştığım sorundan hiç bahsetmemiş, sanki normalmiş gibi oynuyorlar. benim bu cihazı iphone lar gibi kırdırmam mı gerekiyor