Android müzik ayarları hiçbir yerde bulamadım ve kırdırmak mı gerekiyor cihazı??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
Android müzik ayarları hiçbir yerde bulamadım ve kırdırmak mı gerekiyor cihazı??
arkadaşlar daha yeni galaxy s plus aldım bi iki gündür baya araştırdım ama müzik konusunda bişi bulamadım. hangi müzik programı iyidir bi de ses ayarlarıyla nasıl oynarız diye, şayet kulaklığa çok az ses gidiyor ve müzik kalitesi de kötü.

cihazı yurtdışından getirdim ne yazık ki 100 tl barajına takıldım :S :S

room root araştırdım ama baya karışık ve ilginç şeylere rastladım kısacası kafam karıştı

burda yayınlanan nova 3 oyununu indirdim, kendi sd sini indirdi ama checking licence yazısında kalıyor oyunu yükleyince, konuya da yazdım ama cevap veren yok ve millet benim karşılaştığım sorundan hiç bahsetmemiş, sanki normalmiş gibi oynuyorlar. benim bu cihazı iphone lar gibi kırdırmam mı gerekiyor

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
Apk uygun degildir baska apk dene
Muzik konusuna gelince pover mp3

PriZm

PriZm

Üye
PowerAMP + Voodoo Sound = Beats'a yakın ses kalitesi :)

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler cevaplariniz icin apk uygun ama gene de olmuyor 2gb sd indirdi yazik oldu valla
winamp indirmistim sileyim bari :D :D

PriZm

PriZm

Üye

konuda nova 3 ile ilgili birşey gözükmüyor bende? :D

- - - Eklendi - - -

tamam sayfayı yeniledim düzeldi konunun sadece bir kısmı görünüyordu
:ehe

bende sandım PowerAmp için 2gb sd indirdi:ehe

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap

konuda nova 3 ile ilgili birşey gözükmüyor bende? :D

- - - Eklendi - - -

tamam sayfayı yeniledim düzeldi konunun sadece bir kısmı görünüyordu

bende sandım PowerAmp için 2gb sd indirdi:ehe

FeC!

FeC!

Üye
Bana voodoo louder lazım ama para vermek istemiyorum. :ehe Yardım edin. :)

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
power amp yukledim ayarlariyla falan da oynadim ama aletin kendi muzik calarindan bile dusuk veriyor sesi, winamp su anda en duzgun vereni. baska oneriniz var mi

nova icin de lucky patch yaptim rootladiktan sonra ama yemedi 7 patchin 2 tanesi oldu

FeC!

FeC!

Üye
PowerAMP mukemmel oyle demeyin. :) Harika calısıyor.

PriZm

PriZm

Üye
power amp yukledim ayarlariyla falan da oynadim ama aletin kendi muzik calarindan bile dusuk veriyor sesi, winamp su anda en duzgun vereni. baska oneriniz var mi

nova icin de lucky patch yaptim rootladiktan sonra ama yemedi 7 patchin 2 tanesi oldu
bak kardeş kulaklık için bu ayarları kullan.Beats'den farkı kalmıyor.tabi sağlam bir kulaklıkta lazım :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Awesome BEATS yükleyin root yetkisi olanlar

ogedayokan

ogedayokan

Üye
PowerAMP + Voodoo Sound = Beats'a yakın ses kalitesi :)

PowerAmp i kullandim ama belli bir sure sonra lisans istiyor forumlarda ek bi dosya buldum ama yardimci olmadi sen kullaniyosan bi yardim et kardes

TheMadness

TheMadness

Üye

PowerAmp i kullandim ama belli bir sure sonra lisans istiyor forumlarda ek bi dosya buldum ama yardimci olmadi sen kullaniyosan bi yardim et kardes
Uygulama yöneticisinden durmaya zorla sonra verileri sil. Düzeliyor

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Deneyip sonucu yazarim ins olur

jamshot

Üye
    Konu Sahibi
ben rootladim cihazi o konuda sıkıntı yok benim de vodoo yu yuklemedigim icin mi acaba kotu geldi, verdigin auarlari da denicem mutlaka.

hocam bu arada

forumda unlockerlisi var yani root atmana da gerek yok pc ye gecince link atarim

- - - Eklendi - - -

ben rootladim cihazi o konuda sıkıntı yok benim de vodoo yu yuklemedigim icin mi acaba kotu geldi, verdigin auarlari da denicem mutlaka.

hocam bu arada

forumda unlockerlisi var yani root atmana da gerek yok pc ye gecince link atarim

PriZm

PriZm

Üye

ben sorun sürümünün c-rackli versiyonunu bulamamıştım.satın aldım.ama kesinlikle fiyatını fazlasıyla hak ediyor:oke:

FeC!

FeC!

Üye
Lucky Patcher kullan. Basta oluyor. Sonra bir daha lisans istiyor. Ustune gidersen bir daha istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...