Süleyman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadas açıklamışWp'nin ağır basan yönü hızı ve stabilitesi. Yani Androidden daha uzun süre aynı hız durağanlığında. Android ise şu an mobilite pazarında en gelişmiş sistemsel özelliklere sahip işletim sistemi. Android alacak adamın/bayanın mantığı şu olmalı bana kalırsa ;
1) Oyun & uygulama beklentisi varsa alabilir.
2) Özgürlük istiyorsa alabileceği başka bir sistem yok zaten.
3) Kişiselleştirme yönünden yine en zengin sistem.
4) Samsung , hTc gibi firmaların özelleştirdiği yazılımlarla beraber gelen özelleikleri istiyorsa alabilir.
Bu açıklığın elbet bir bedeli oluyor. Yaklaşık 0, sn. ler gibi
Linux*Android'e 5 gb ram de koysan o dolacaktır. Unix'in mantığı bu. Kullanılmayan ram ziyan gibi yani. Elbet yavaşlama oluyor bunu söylemek gerek , lakin dediğin şekilde 3-4 sn gibi sürelerde olmadı bu bende. Önemli olan sadece hızsa Wp alabilirsin yok özellik ve bol oyun + uyg. dersen ve ufak gecikmeleri gözardı ederim dersen Android.
Linux*
Ayrıca greenify uygulaması ile düşük ramli cihazlarda (1 gb- ) ram dolması halledilebiliyor.
Yine yetmezse CyanogenMod un kapısı herkese açık.
Unix Tabanlı değil mi linux da yanlış bilgi o zamanLinux*
Ayrıca greenify uygulaması ile düşük ramli cihazlarda (1 gb- ) ram dolması halledilebiliyor.
Yine yetmezse CyanogenMod un kapısı herkese açık.
Kamera önemli ise 1020 çok önemli değil ama iyi çeksin dersen 925Öncelikle Düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Elimde bir android cihaz bulunmakta ve symbiandan sonra gerçekten müthiş bir yazılım. Wpyi bir arkadaş vasıtasıyla incelemiştim. Hızı güzel fakat tek menüden oluşması pek hoşuma gitmiyor. Uygulama pek aramam. Yani o konuda sorun değil.
Peki wp olarak hangi cihazı önerebilirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?