elitetr
Üye
bişeyleri araştırmak için yaşın ne önemi var o zaman tarih diye bilim dalı olmamalı senin mantığınla
Yazmış olmak için yazıyorsun hala. Yukarıda açıkladım AOL yi sen kullanmadın, kullanmadığın bir program hakkında nette gördüklerinden fazla bir bilgi edinemezsin. Haliyle böyle bir bilgi ilede hiç bilmediğin başka bir sistem olan wp8 in sosyal ağ senkronunu karşılaştırman yersiz. Umarım yeterli bir cevap olmuştur.
- - - Eklendi - - -
Yanlış mantık kuran sensin, ben değil.bişeyleri araştırmak için yaşın ne önemi var o zaman tarih diye bilim dalı olmamalı senin mantığınla![]()
Sırf laf yetiştirmek için yazmışsın, tapatalk orda bana hitaben yazmış ancak sen hızlı bir okuma ile cevap verme gereği duymuşsun.
Senden ricam wp 8 hakkında sorun varsa bildiğim kadarı ile yanıtlarım haricinde lütfen konu dışına çıkma. açık kaynak dedin cevapladım, kişiselleştirme dedin cevapladım. Haricinde çok boş yorumlar atıyorsun sırf tartışma çıkarmak adına.

nokia bence symbian'la devam etmeliydi aynı ios gibi kaliteli bir hale getirmeliydi... arm11 ne ya