Android mi ? Window Phone 8 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

cimbom04

cimbom04

Üye
tabi canım eminim linux 3.8 kerneli yazarken google sizden yardım almıştı heralde

aynen öyle aga siz daha dün geldiniz be neymiş android güzel sistemmiş size soruyorum bu uygulamalar symbianda olsaydi ozaman en iyisi symbian derdiniz nerde uygulama çok en iyisi o diyorsunuz anladiğiniz bu işte

• Beğen
Tepkiler: emrel156

Kerim.

Kerim.

Üye
ne sistemi şuan s2 var ama yaramaz bir sistem adam akıllı bir uygulamasi yok çok uygulama var ama hepsi şişirme symbianda uygulamalar çok iseyarıyor.

Adam akıllı uygulama yok?

tapatalk

tapatalk

Üye

tapatalk

tapatalk

Üye
Şuan android ile wp arasinda uçurum var linux kerneline yogulasti google bide bellek kullanimini dusurduler mi tamam

Türe

Türe

Üye
aynen öyle aga siz daha dün geldiniz be neymiş android güzel sistemmiş size soruyorum bu uygulamalar symbianda olsaydi ozaman en iyisi symbian derdiniz nerde uygulama çok en iyisi o diyorsunuz anladiğiniz bu işte

Akilli telefonda beklenti farklidir. Kendin tercihlerin icin baskalarini yargilayamazsin.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
android

cimbom04

cimbom04

Üye

Akilli telefonda beklenti farklidir. Kendin tercihlerin icin baskalarini yargilayamazsin.

şuan android diyorsunuz bu uygulamalar desteğıni kesip window phon 8 ze geçse bu sefer en iyi window phone 8 dersiniz mesele burda iste

Türe

Türe

Üye
şuan android diyorsunuz bu uygulamalar desteğıni kesip window phon 8 ze geçse bu sefer en iyi window phone 8 dersiniz mesele burda iste

Anlamamakta israr etme mubarek. Sen wp 8 i hizi icin aliyosun. Bense androidi uygulama + yazilimsal yenilik ve tasarim icin aliyorum.

afwerker

afwerker

Üye

Anlamamakta israr etme mubarek. Sen wp 8 i hizi icin aliyosun. Bense androidi uygulama + yazilimsal yenilik ve tasarim icin aliyorum.
Windows Phone 8 Tabiki
Kardeşim androidde neler yapıldıgını bi acıklarmısın eski symbian sisteminde yapılanların hepsni yapabiliyormusun kumandalı araba kontrolüne kadar ? onu geçtim en basiti android sistemi üzerinde yapabiliyormusun onu geçtim andoid bana göre İOS sisteminin kopyası sayılır

Türe

Türe

Üye
Windows Phone 8 Tabiki
Kardeşim androidde neler yapıldıgını bi acıklarmısın eski symbian sisteminde yapılanların hepsni yapabiliyormusun kumandalı araba kontrolüne kadar ? onu geçtim en basiti android sistemi üzerinde yapabiliyormusun onu geçtim andoid bana göre İOS sisteminin kopyası sayılır

Evet sana gore hersey sayilir demek ki. Cunku ios un ust bari cakma. :good:

Evet androidde herseyi yapabilirsin. Oyuncak helikopter kontrolunden tut da oyun konsolu kolunu baglayip oynamaya kadar. Yazilimla istedigin gibi oynayabilirsin. Diledigin gibi kisisellestirme yapabilirson bu oynamalar sayesinde.

Hicbir sistemde yapamayacagin kisisellestirme ve yazilim degistirmeyi androidde yapabilirsin.

Baska sorunuz varsa alalalim

tapatalk

tapatalk

Üye
Windows Phone 8 Tabiki
hayır abi anlamakta sıkıntı var heralde android le iosun ne alakası var symbian ne ya sistem mi? açık kaynaklı linux kernelli bi sistemle iosun symbianın ne alakası var

Türe

Türe

Üye
hayır abi anlamakta sıkıntı var heralde android le iosun ne alakası var symbian ne ya sistem mi? açık kaynaklı linux kernelli bi sistemle iosun symbianın ne alakası var

Karşılaştırmak istemiş belli ki. Ne kadar kötü bir sistem olsa da hepimiz bir zamanlar onu kullandık :good:

afwerker

afwerker

Üye

Karşılaştırmak istemiş belli ki. Ne kadar kötü bir sistem olsa da hepimiz bir zamanlar onu kullandık :good:
Peki kardeşim o zaman bana Telefonu bilgisayar için oyun konsolu yapsana ? Bilgisayardaki oyunları telefonun sensörü ile oynamayı severim

Türe

Türe

Üye
Peki kardeşim o zaman bana Telefonu bilgisayar için oyun konsolu yapsana ? Bilgisayardaki oyunları telefonun sensörü ile oynamayı severim

O da yapiliyordu. Youtube da videolari mevcut. :good:

Üst Alt