tapatalk
Üye
Herşey bitti şimdi burda benim detaylı yazmam milletin zoruna gidiyor, anlam veremedim. Konudan uzaklaşmazsak sevinirim.
wp7 daha şıktı şimdi ekran karışık götünüyor iç içe geçmiş. Android desen çok farklı ekran oluşturdum ama en iyisi sade tw arayüzü diğerleri iyi gelmiyor
O halde açık kaynak kodlu diye sistemi övmenin manasıda yok
sistemin açık olması benim için bir anlam ifade etmiyordur belki ama yazılımla uğraşanlar için ediyor wpnin kapalı olması senin için önemli değildir belki başkasının canını sıkar bu dediğin saçma
Benim için açık kaynak yazılım nefes almamı sağlıyor.Genelleme yapılması saçma.
sistemin açık olması benim için bir anlam ifade etmiyordur belki ama yazılımla uğraşanlar için ediyor wpnin kapalı olması senin için önemli değildir belki başkasının canını sıkar bu dediğin saçma
Uzun uzun yazdığın için mobilden hepsini okuyamadım.Ama kısaca yazayım.
Otg ekledim.
Bravia Engine var
Beats audio driver var
Bu kadarı yeterli.
+ olarak kendi romumu yazıyorum.Yakında kernel editlemeye geçeceğim.
donanım yazılım ve uygulama olarak Android
stabilite sosyal ağlar ses kamera yönünden wp8
Swap yapıyorum.LMK sistemini kapatıyorum.Wp de olmayan multitasking i açıyorum.
Vsvs..
Tavsiye için saol ama gerçekten ihtiyacım yok
Ben androidi modifiye etmek için kullanıyorum zaten.
Ekleyeceğim şeyler çokda şuanda işyerinde müsait değilim + mobilim.Akşama o vsvs yazdıklarımı tamamlarım.
abi kamera yönünden nasıl wp8 biraz mantıklı olun diyorumda sonra laf ediyonuz nokianın gece çekimleri olan kamerası odonanım yazılım ve uygulama olarak Android
stabilite sosyal ağlar ses kamera yönünden wp8
abi kamera yönünden nasıl wp8 biraz mantıklı olun diyorumda sonra laf ediyonuz nokianın gece çekimleri olan kamerası o
burdaki sorun hangi yazılım açık kapalı olayı değil sorun sizin wpyi androidten üstün görmeniz androidin en büyük olduğunu kabul eden kadar biz burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?